Tenisz

Szombati meccs, de erre a duplázóra már most ráharapunk

  • Cesc18
megosztom

Nem érdemes sokat töprengeni a cseh-svájci duó nyeretésén, ugyanis csordogál lejjebb a szorzójuk.

A lexingtoni női kemény pályás tenisztorna páros küzdelmei már az elődöntőknél járnak. Előzetesen az volt a terv, hogy a mai napon játsszák le mindkét mérkőzést, ám miután Marie Bouzkova és Jil Teichmann egyaránt versenyben van még egyéniben, így a szervezők szombatra tették át a páros elődöntőjüket. Ellenfelük az Alexa Guarachi és Desirae Krawczyk alkotta 1. kiemelt páros lesz. 

Embed from Getty Images

A világranglistán Guarachi az 58., Krawczyk pedig a 36., míg Bouzkova és Teichmann egyaránt a top 200-on kívül helyezkedik el. Ez elég nagy különbség és ennek megfelelően a bukmékerek a chilei-amerikai kettőst favorizálják, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a cseh és a svájci lány ügyetlenebb lenne. Pusztán Guarachiék nem akkora tehetségek, hogy egyéniben komoly karriert fussanak be, így inkább a párosra koncentrálnak, ahol könnyebben érvényesülnek. 

Bouzkova és Teichmann viszont két nagyon tehetséges játékos, akik mint említettük, egyéniben is versenyben vannak még, és úgy tűnik, hogy a jó formát a párosra is sikerült átmenteniük. Abszolút nem elveszettek párosban, junior korukban mindketten játszottak Grand Slam-döntőt, az igazán elvetemült teniszfanatikusok pedig talán még arra is emlékeznek, hogy Bouzkova  Gálfi Dalmával az oldalán jutott be a 2014-es wimbledoni fináléba. Teichmann-nak WTA-tornagyőzelme is van már párosban, szóval hiába 200-on kívül jegyzik őket a páros világranglistán, van potenciál bennük. 

Egyébként két korrekt párost győztek már le underdogként, míg Guarachi és Krawczyk az előző körben egy nem túl erős páros ellen szenvedett meg - szett és brékhátrányból kellett kapaszkodniuk. 

Véleményünk szerint amíg Bouzkova és Teichmann szorzója 2.00 felett mozog, addig érték van a nyeretésükben, ugyanis nem gondoljuk, hogy ők lennének ennek az elődöntőnek az esélytelenebbik párosa. 

{"headTitle":"Guarachi/Krawczyk - Bouzkoba/Teichmann","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-15 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bouzkoba/Teichmann","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom