NB I

1.80-szoros tippünk van az MTK-FTC-re!

  • Tomihmv
megosztom

Pénteken megkezdődik az NB I 2020-2021-es idénye, méghozzá az örökrangadóval!

Vajon Rebrovék győzelemmel rajtolnak? - Fotó: fradi.hu

Ezt is megéltük! Pénteken elstartol a legújabb NB I-es szezon, vagyis a 2020-2021-es idény. A nyitómérkőzés pedig nem akármi lesz, hanem az örökrangadó, avagy az MTK-Ferencváros.

A hazaiak újoncként vágnak neki az élvonalnak, aminek köszönhetően megpróbálták felturbózni játékoskeretüket. Érkezett többek közt Mijatovics, Ferreira, Herrera, Miovszki, Balázs Benjámin, míg Ramos és Ikenne-King visszatért. Természetesen távozók is voltak (például Bognár), de az érkező oldalon jóval minőségibb játékosokat találunk, így pedig egyértelmű, hogy nem a kiesés elkerülése lesz az elsődleges céljuk.

Ennek köszönhetően nem is meglepő, hogy a felkészülési találkozókon jól muzsikált az MTK, hét edzőmeccsét egytől egyig megnyerte (!), ráadásul mindezeken 28 gólt (!) szerzett. Különösen az Újpest elleni fordítás (1-3-ról 4-3) szólt nagyot, de a Koper, a Szered vagy a Budafok legyőzése is megsüvegelendő.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM AZ INGYENES FOGADÁST A BAJNOKOK LIGÁJÁRA <<<


Ami a vendégeket illeti, a Ferencváros az elmúlt két szezont megnyerte, avagy címvédőként vág neki az idénynek. A csapat egyértelmű célja, hogy zsinórban harmadjára is aranyéremmel zárja a sorozatot, amire bőven van esélye.

A zöld-fehérek ugyanis jól erősítettek, hiszen Baturina, Bogdán, Kovacevic, Laidouni, Uzuni is érkezett, míg komolyabb távozója nem volt (Otigba és Leandro ugyan elhagyta a csapatot, de már nem voltak alapemberek). Avagy a Fradi egyben tudta tartani a csapat gerincét, és tudott mellé igazolni, avagy most már minden posztra két azonos képességű játékosa van.

A vendégek felkészülési meccsei is jól sikerültek, vereséget nem szenvedtek, négyszer nyertek és háromszor döntetlent játszottak. Többek közt ők is legyőzték a Kopert, míg mellette a Sturm Graz ellen is sikert arattak.

Ha fogadni szeretnél a BL, érdemes kattintanod!

Noha egy szezonrajt általában mindig nehéz, a Ferencvárosra pedig jövő hét szerdán már Bajnokok Ligája mérkőzés is vár, az MTK jól muzsikált a nyáron, azonban ismerve a felek közti minőségbeli különbségeket, számunkra meglepő volna, ha nem Fradi-sikerrel indulna az NB I. 

A vendégekre mostanra már igen korrekt szorzón lehet fogadni, amiben van is érték, amit már nem tudunk kihagyni, avagy az FTC-re fogadunk a szezonnyitón.

{"headTitle":"MTK - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-14 18:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3370935] 2020-08-14 18:15:00 MTK Budapest - Ferencvárosx;
megosztom