Bajnokok Ligája

Ezeket jósolja egy Bundesliga-szaki a Barca-Bayern derbire

megosztom

Két papírforma tippel 2.75-szörös pénz ütheti a markunkat a péntek esti BL-negyeddöntőn.

A Bajnokok Ligája negyeddöntői közül az egyik legjobban várt meccs kétségkívül a Barcelona és a Bayern München ütközete. Igazi csemegének ígérkezik ez az összecsapás a két gigász között, amelynek a bukmékerek szerint Hans Flick legényei a favoritjai. 

{"headTitle":"Barcelona - Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hatchard a hivatalos Bundesliga televízió angol kommentátora, továbbá az UEFA radio egyik hangja, illetve az egyik leghíresebb fogadóiroda szakírója. 

Egy korábbi cikkünkben már górcső alá vettük az esélyeket, most pedig a több, mint 20 éves újságírói tapasztalattal rendelkező Kevin Hatchard véleményét osztjuk meg veletek. 

Hatchard első körben arról beszélt, hogy meggyőződése, hogy hibás döntés volt Ernesto Valverdét Quique Setienre cseréni, és úgy tűnik, hogy a játékosok nem is igazán bíznak meg a 61 éves spanyol mesterben. Ezt követően a Bayernt méltatta, amely csapatnál viszont minden a legnagyobb rendben. 

2013-ban a Bajorok nagyon csúnyán elintézték a Barcelonát az elődöntőben, most pedig még nagyobb lehet az önbizalmuk, hiszen 18 meccses győzelmi szériát jegyeznek. 

"Úgy gondolom, hogy a jelenlegi Bayern 90 perc alatt is képes lehet pontot tenni a csata végére és még 2.00-es oddson is tartogat értéket a nyeretésük. A Katalánoknak nincs igazán kidolgozott tervük Setien alatt és túlságosan támaszkodnak Messire. Természetesen, a világ egyik legjobb játékosa képes lehet meccset eldöntő mozdulatokra, de Flicknek kész tervei vannak arra vonatkozólag, hogyan fékezzék meg Messit." 

Hatchard szerint tehát a müncheniek mennek tovább a négy közé, góllövés terén pedig természetesen a zseniális formában focizó Robert Lewandowskit favorizálja. A lengyel csatár az elmúlt 22 meccséből 19-en betalált, legutóbb a Chelsea hálóját kétszer is bevette. 

A tippeket külön-külön 2.00-es és 1.82-es szorzókon játszhatjuk meg az     -nél, ha viszont fogadáskészítővel küldjük játékba minimum 3.500 forintos téttel, akkor partnerirodánk egy 1.500 forint értékű ingyenes élő fogadással ajándékoz meg!

Fogadáskészítővel 2.75-ös oddsot kapunk arra, hogy nyer a Bayern és Lewandowski legalább egy gólt szerez. 

 

 

megosztom