Sportfogadás

1,32-szerest ér a nap tutija - erre fogadtok Ti Gulácsiék BL-meccsén

megosztom

A Lipcse a rendkívül tapasztalt Atlético ellen küzdhet meg a legjobb négybe kerülésért, és nem is olyan óriási underdog.

Hihetetlen, közben mégsem az. A Bajnokok Ligája újfent nem okozott csalódást, amikor is a szerdai első negyeddöntőn a PSG utolsó pillanatos találatokkal ejtette ki az újonc Atalantát, ezzel pedig jó 25 év után jutott újra az elődöntőbe és ha vért izzadva is, de tippünket is szépen lehozta

A csütörtök esti negyeddöntő hasonlóan szoros, végletekig kiélezett meccset hozhat, ahogyan azt már beharangozónkban is ecseteltük. A 16 között a Mourinho által dirigált Tottenhamet 4-0-s összesítéssel kiejtő németek tovább írják a történelmet, vagy a Simeone-legénység az évek során felhalmozott rutinnal kiradírozza Gulácsiékat a sorozatból? Hamarosan megtudjuk, de addig is lássuk, hogy olvasóink hogyan látják az esélyeket.

 

A cikk írásának pillanatában bő másfél száz tippet számlál rendszerünk, tehát a minta ismét elég jónak mondható. Ahogyan azt a háromesélyes piacon láthatjuk, akkora egyetértésről, mint szerdán, aligha beszélhetünk - ugyan olvasóink 42 százaléka az Atléti győzelmét látja reálisnak, ebből fakadóan több, mint a fele nép Lipcse (24%) vagy döntetlen (34%) kimenetelt vizionál.

Ennek ellenére az egyik legnagyobb fölényt mutató opciót, azaz

kétesélyben az 'Atléti vagy döntetlen' fogadást, amely 1,32 körül fizet, 83% húzta be!

>>Megnézem a Hathárom és az Unibet közös ajándékát a BL-re <<


Olvasóink döntő többsége ezúttal is azt várja, hogy mindkét csapat betalál majd - ezt elég masszív, bő kétszeres szorzó körül pakolhatjuk - a beérkezett voksok alapján 93%-7% arányban gondolják jónak olvasóink a BTTS-t, pedig itt aligha ez a papírforma.

Mivel a Bajnokok Ligájáról van szó, így értelemszerű hogy mindkét csapat gólt akar rúgni és bajnok akar lenni...

- vélekedett 'nikolett.roszik' nevű olvasónk, amivel persze egyetértünk, de mint tudjuk, az Atléti soha nem a gólgazdag tétmeccsiről volt híres.

A nagyobb szorzókra pályázók serege ezúttal nem annyira népes, de azért van pár elgondolkodtató ötlet. A félidő Atléti/vége döntetlenre például 15,25-szörös szorzót fizetnek a   -en, ahol ráadásul most ingyen pénzhez is juthatsz. Többen hisznek abban is, hogy a várakozásokkal ellentétben potyognak majd a találatok - a 3.5 fölötti gólszám zöldülése esetén majdnem ötszörös pénzt markolhatunk fel. 

[3363665] 2020-08-13 21:00:00 RB Leipzig - Atlético Madridx;
megosztom