Bajnokok Ligája

Két tippünk is van a Lipcse-Atléticóra!

  • Tomihmv
megosztom

Gólokban és lapokban lehet érték a Bajnokok Ligája csütörtöki negyeddöntőjében.

Vajon ki jut az elődöntőbe?

Csütörtökön a második Bajnokok Ligája negyeddöntőjére is sor kerül, ami magyar vonatkozású is lesz, hiszen a Gulácsi Péter és Willi Orban nevével fémjelzett Leipzig az Atlético Madriddal csap össze Lisszabonban, vagyis semleges pályán.

A németek eddig nem panaszkodhatnak szezonjukra, hiszen a leállást követően végül a harmadik helyre kormányozták magukat a Bundesligában, és ugye a BL-ben még állnak és bőven van esélyük, hogy a legjobb négy közé jussanak.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM AZ INGYENES FOGADÁST A BAJNOKOK LIGÁJÁRA <<<


Ugyanakkor az újraindulást követően felemásan teljesítettek Gulácsiék, hiszen a kilenc bajnokijuk közül csak négyet tudtak megnyerni, ugyanennyit döntetlenre adtak és a Dortmund elleni rangadót elbukták. Azóta mindössze egyszer léptek pályára, kereken két hete játszottak a Wolfsburg ellen egy felkészülési találkozót, amin 1-1-et hoztak össze.

A lipcseiknél az egyik legnagyobb hiányzó Werner lesz, aki a Chelsea-hez igazolt és úgy döntött, hogy a rájátszásban már nem lép pályára a németeknél, mellette Poulsen is úgy fest, hogy kimarad, így az előre játékuk erőteljesen gyengülhet. Az előbb említett két játékoson kívül Konaté és az új érkező, Hee-Chan sem lép pályára.

[3363665] 2020-08-13 21:00:00 RB Leipzig - Atlético Madridx

Ami a spanyolokat illeti, sokáig komoly favoritjai voltak a párharcnak, azonban vasárnap két játékosuk, Correa és Vrsaljko is pozitívat tesztelt, így ők biztosan nem lépnek pályára csütörtökön, a többiek ugyanakkor bevetésre készek. Mindezeknek köszönhetően az Atlético felkészülési forgatókönyve is borult a negyeddöntőt illetően, hiszen hétfőn nem tudott elindulni a csapat Portugáliába, helyette csak kedden érkeztek a portugál fővárosba.

Az előbb említett gondok ellenére a madridiak a kényszerszünetet követően jó formában tértek vissza, a lejátszott 11 bajnokijuk közül hetet megnyertek, míg négyet döntetlenre adtak, aminek köszönhetően végül a harmadik helyet csípték el.

Ha fogadni szeretnél a BL, érdemes kattintanod!

A szokásokkal ellentétben innentől kezdve a sorozatban már csak egy mérkőzés dönt, avagy mondanunk sem kell, hogy mekkora a tét. Pláne úgy, hogy joggal gondolhatja magáról mindkét fél, hogy bőven van esélye bejutnia a legjobb négy közé. 

Éppen ezért borítékolható, hogy mindkét csapat mindent megtesz majd a továbbjutásért, de ettől függetlenül nem számíthatunk arra, hogy a felek egymásnak esnek majd. Vélhetően az Atlético a szokásoknak megfelelően átadja a területet a Lipcsének, és kontrákra apellál.

Mindezek tükrében mi inkább egy defenzívebb, kevés gólos találkozóra számítunk, no de ebből egy olyanfajtára, ami nem puhány, hanem kemény futballt hoz. Avagy kevesebb, mint 2,5 találatra fogadunk első körben, de érdemes lehet a 4,5-nél több büntetőlapba is fektetni (a sárga egy, a piros lap két pontot ér, egy játékos maximum három pontot szerezhet), hiszen a csapatok habitusa ezt vetíti előre, ráadásul a bíró az a Marciniak lesz, aki előszeretettel nyúl a zsebéhez.

{"headTitle":"Leipzig - Atletico Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Több, mint 4,5 büntetőlap","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3363665] 2020-08-13 21:00:00 RB Leipzig - Atlético Madridx;
megosztom