Bajnokok Ligája

Két sárga lapos tippel kaszálnánk szépet csütörtökön

  • varin
megosztom

Egy-egy játékosnak szavazunk bizalmat a Lipcse-Atlético negyeddöntőn.

Már több cikkben is foglalkoztunk a csütörtök esti BL-negyeddöntővel, itt elolvashatjátok a mérkőzés beharangozóját, itt pedig megtudhatjátok, mire fogadnak olvasóink Gulácsiék csatájában. Most viszont nézzünk gyorsan két játékos speciális fogadást, amelyre kiváló szorzót kínál az    .

Idén 46 mérkőzésen ugyan csak 6 sárgánál tart, de jó eséllyel nehéz mérkőzés vár a brazil Renan Lodira, aki a balszélen kaphat lehetőséget ezúttal is. A fiatal játékos a BL-ben meccsenként a legmagasabb faultszámot átlagolja az Atléticónál, így kifejezetten bravúr, hogy az 1.9 szabálytalanságra meccsenként csupán egyetlen sárga jutott. Lodi esetében korábban már többször is láthattuk, hogy vannak kifejezetten gyenge mérkőzései, így 5.50-szeres oddson jó ötlet megkísérelni, hogy Marciniak sporttárs színes kártyával is figyelmezteti.

A Lipcse francia hátvédje, Dayot Upamecano is remek matéria egy sárgára, hiszen 9 sárgájával listavezetőnek számít a lipcsei együttesnél, ráadásul a BL-ben idén minden második meccsen kapott lapot. Ugyan nem jellemző rá a sok fault, ám középhátvéd létére gyakran kénytelen elkövetni taktikai faultot, így nem ritka tőle a durva belépő és a meccsenkénti 3.1-es szerelési átlag is azt vetíti előre, hogy ma este is várható néhány meredek megoldás.

Amire még érdemes lehet figyelni, az Thomas Partey szereplése. Önmagában a ghánai játékost sárgáztatni nem tűnik value fogadásnak, ám sérülése miatt könnyen lehet, hogy nem is kezd majd az Atléticónál. Mindenképpen tanácsos figyelemmel kísérni a kezdőcsapatokat, találhatunk ugyanis értéket 1-2 játékos lapoztatásában, ha nagyon megkeverik a kártyáikat a trénerek.

{"headTitle":"Leipzig-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lodi lapot kap","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Upamecano lapot kap","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom