Sportfogadás

Ezzel a taktikával továbbra is kockázatmentesen nyerhetsz a BL-ben!

megosztom

A Bet365 bónuszát most is érdemes kihasználni. Mutatjuk, hogy szerezhetsz biztos pénzt.

Van az úgy, hogy nem találsz egy jó kis meccsre semmilyen izmos tippet, ilyenkor természetesen a legjobb, amit tehetsz, hogy nem fogadsz, hanem csak élvezed a 90 percet. Elképzelhető, hogy a Barcelona-Bayern München BL-negyeddöntő is ebbe a kategóriába esik, viszont ha tényleg kockázat nélkül nyerhetsz pénzt egy meccsel, akkor butaság lenne nem kihasználni a lehetőséget.

   ugyanis szokásához híven ismét ingyenes élő fogadási bónusszal fűszerezi meg a játéknap legérdekesebb meccsét, így a péntek esti Barcelona-Bayern München csatára akár 15 ezer forintos kockázatmentes fogadás is elérhető. Ha jogosult vagy a bónuszra, arról a fogadóiroda e-mailben, illetve az oldalra belépve is figyelmeztet.

A bónusz a szokásos módon működik, köss a mérkőzés előtt egy fogadást a Barcelona-Bayern München mérkőzésre, majd ezt követően élőben egy ugyanekkora összegű bónuszt kapsz, amelyet kockázatmentes ingyenes fogadásként használhatsz fel.

Sokan viszont nem feltétlenül tudnak értéket képviselő tippet találni egy ilyen hatalmas rangadóra, nekik a szokásos verzió lehet a nyerő, amellyel egy forintot sem teszel kockára, viszont biztosan profitot szerzel.

Így használhatod ki a     bónuszát
Típus Tét Fogadás Lehetséges tiszta profit
Mérkőzés előtt 15.000 forint 0.5 gól felett +300 forint
Élőben 15.000 forint Döntetlen +31.500 forint

Ennek a lényege az, hogy a mérkőzés előtt aprócska szorzóért meg kell játszani a 0.5 gól feletti opciót, amely aktiválja a bónuszt, majd élőben azt, hogy a mérkőzés döntetlennel ér véget. Így bármilyen eredmény is születik, biztosan több pénzed lesz a meccs után, mint előtte, és még csak nem is kockáztattál egy forintot sem. Ha pedig olyan döntetlen születik, ahol gólt is látunk, mindkét szelvény nyer és dupla lehet az öröm!

Érdemes tehát csekkolnod a    -számládat, hiszen erről a bónuszról vétek lemaradni!

bet365

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

megosztom