Forma-1

Már most odaadhatjuk Hamiltonnak a vb-címet vagy nem dőlt még el?

  • Cesc18
megosztom

Tetemes az előnye a Mercedes brit klasszisának, de nem dőlhet még hátra, mert Max Verstappen zseniálisan versenyez.

Július elején rajtolt el a 2020-as Forma-1-es szezon és egyelőre mindent a tervek szerint sikerült lebonyolítani avagy 40 nap leforgása alatt öt futamot rendeztek. Ami már ennyi Nagydíj után is egyértelmű, hogy a Mercedes idén is behúzza a konstruktőri vb-címet.

Ezt bátran kijelenthetjük, hiszen a német istálló előnye már most 67 pont és például a     1.004-es oddsot kínál a Mercedes-sikerére - ez azt jelenti, hogy 1 millió forintos tétre mindössze 4 ezer forint nyereség jöhet.

Négy futamot követően az egyéni cím sorsa is eldőltnek látszott és még mindig nehéz elképzelni, hogy ne Lewis Hamiltonnak hívják majd a 2020-as világbajnokot, ám a mögöttünk hagyott hétvégén némi reménysugár csillant fel, hogy talán vár még ránk izgalom a szezon hátralévő részében. 

A Red Bull, pontosabban Max Verstappen ugyanis leoktatta az időmérőn az első sort kibérelő Mercedes-pilótákat és idén első alkalommal felállhatott a dobogó legfelső fokára. Természetesen még mindig a Mercedes a legjobb autó a mezőnyben, de bizonyos körülmények között Verstappen borsot törhet az Ezüst Nyilak orra alá.

A holland zseni ezzel a sikerrel 30 pontra megközelítette Hamiltont és mondhatni, bejelentkezett a 2020-as vb-címért. Persze ez a 30 pont nem kevés, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy Max a szezon első futamán technikai probléma miatt nullázott. Ezt a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff is megemlítette egy nyilatkozatában:

"A Red Bull egy erős ellenfél, Max pedig egy nagyon jó versenyző. Ha figyelembe vesszük, hogy volt egy feladott versenyük, anélkül a különbség akár 5 pont is lehetne, nem 30. 

Készen állunk a harcra és úgy tűnik, ez egy szoros szezon lehet hármójuk között. 

Valtterit sem írnám le. Még 10 verseny is hátra lehet, a dolgok pedig jóval érdekesebbnek néznek ki, mint sokan tartottak tőle két héttel ezelőtt.” - olvasható a hosszabbitas.hu-n.

A bukiknál azért még mindig Hamilton a toronymagas favorit, ami egyáltalán nem meglepő. Aki viszont szeret hazardírozni, annak most lehet érdemes megfogadnia 13-as oddson Verstappent, hiszen ha Barcelonában is valami csodát látunk tőle, akkor egy hét múlva ilyenkor már biztosan alacsonyabb szorzó lesz rá. Max egyébként Valtteri Bottast már beelőzte, aki az időmérőkön hiába lepi meg időnként a csapattársát, összességében nem tud igazi kihívója lenni Hamiltonnak. 

{"headTitle":"Forma-1, egyéni világbajnokság","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-14 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lewis Hamilton","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Valtteri Bottas","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Max Verstappen","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Charles Leclerc","odds":"251.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom