Bajnokok Ligája

A PSG "házi bírója" vezeti a BL-meccset? Jönnek a konteók...

  • varin

Anthony Taylor meglepően gyakran szerepel a PSG mérkőzésein.

Az UEFA hétfő délután kijelölte a szerdai első BL-negyeddöntő, vagyis az Atalanta-PSG játékvezetőjét, aki az angol Anthony Taylor lesz. A döntés kapcsán több volt a csodálkozó hozzászólás az interneten, nem is alaptalanul!

{"headTitle":"Atalanta-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PSG","odds":"2.0","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Taylor ugyanis idén már a harmadik PSG-találkozóra kap főszerepet, márpedig igencsak ritka, hogy egy játékvezető kilenc alkalomból háromszor is megkapja adott csapat kupameccsét egy idényen belül. Taylorral ráadásul igen jól ment a PSG-nek, hiszen a csoportkörben 3-0-ra verték a Real Madridot, a nyolcaddöntőben 2-0-ra a Dortmundot, míg 2015-ben csoportmeccsen 2-0-ra a Sahtar Donyecket.

Bár a minta kétségtelenül érdekes, azért ne menjünk el azon statisztika mellett sem, hogy Taylor egyszer sem adott tizenegyest egyik fél javára sem, viszont a Dortmund ellen kiszórta Emre Cant a 89. percben.

Aki szereti a merészebb vállalkozásokat és hisz abban, hogy véletlenek nincsenek, talán megfontolhatja az alábbi tippek valamelyikét.

{"headTitle":"Atalanta-PSG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG gólt lő tizenegyesből","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atalanta piros lapot kap","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3363667] 2020-08-12 21:00:00 Atalanta - Paris Saint Germainx;