Európa Liga

Elég izmos kis spéci tippünk van az Inter-Leverkusenre

  • varin

Az Inter a pályaválasztó, mégis a Leverkusen van hazai pályán. Spéci tippel nyernénk a nap rangadóján.

Két mérkőzést rendeznek az Európa Ligában hétfő este a legjobb 8 között, azt pedig nem túlzás kijelenteni, hogy ebből a Düsseldorfban sorra kerülő Inter-Leverkusen mérkőzés tűnik izgalmasabbnak. A Bundesliga ötödik helyezettje mindenképpen motivált lehet a BL-indulást illetően, míg a milánóiak a becsületükért és talán Antonio Conte állásáért is futballoznak. Spéci tippet eszeltünk ki erre a meccsre.

{"headTitle":"Inter-Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leverkusen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az Inter ha nem is csodálatos játékkal, de hozta a kötelezőt a Getafe ellen az első németországi mérkőzésen. Contéék távolról sem futballoztak parádésan, de egy ízben szerencséjük is volt, amikor a madridiak büntetőt hibáztak, így végül a győzelmük nem forgott veszélyben.

Ami a Leverkusent illeti, nem mondható papírformának, hogy az évről évre erősödő Rangerst kettős győzelemmel ütötték ki, ráadásul Steven Gerrard fiainak semmi esélye nem volt a BayArenában, hogy mást ne mondjunk, 15-2 volt az összes lövés aránya.

Hiányzók terén egyik oldalon sincs új történés, a pályaválasztó Internél Vecino és Sensi, míg az ismerős földön futballozó Leverkusennél Paulinho maródi, így vélhetően olyan támadóknak tapsolhatunk majd, mint Lukaku, Lautaro Martínez, Kai Havertz és Kevin Volland.

Még nem késő játszanod!

Az oddsok alapján tehát az Inter a favorit, noha inkább a Leverkusennek hazai pálya a düsseldorfi gyep. Mi a győztes megtippelése helyett maradunk inkább a lapoknál, abból is az olaszok kártyáinál. Az Inter ugyanis az idei három EL-meccsén összesen két sárgát zsebelt csak be és a 36 fault sem igazán sok.

A mérkőzést egy spanyol úriember, Carlos Del Cerro vezeti, aki nem tartozik nagy zsugások közé. Hogy mást ne mondjunk, az Internek nemrég a Ludogorec ellen vezetett mérkőzést, itt pedig az olaszok megúszták egyetlen sárgával. Ha pedig megemlítjük, hogy Del Cerro a visszatérése óta hét spanyol meccsen mindössze 17 sárgát osztott ki, rögtön megérthetjük, miért érdemes itt az under felé kacsintgatni.

{"headTitle":"Inter-Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter 2.5 lap alatt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3363677] 2020-08-10 21:00:00 Inter - Bayer Leverkusenx;