Sportfogadás

Te fogadnál 9-szeres oddsért a Barcára? BL-oddsmustra!

megosztom

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőiben nem történt nagy meglepetés, a szorzók pedig a párosításoknak megfelelően mozogtak.

Összeállt a világ legjobb klubfoci sorozatának negyeddöntős menetrendje, ahol az Atalanta, Atlético, Barcelona, Bayern, Leipzig, Lyon, Manchester City és Paris Saint-Germain küzdhet tovább a hőn áhított trófea megszerzéséért.

A bukmékerek nem is haboztak sokat és kijöttek a frissített szorzókkal és a végső győztes piacon akad pár furcsaság. A legmeglepőbb talán, hogy a Barcelona szorzója - amely a Napoli elleni nyolcaddöntő-visszavágó előtt 7.50-szeres volt - immár 9-szeresre kúszott fel.

Tudtad? A Barca sorozatban 13. alkalommal jutott be a legjobb nyolc közé a BL-ben - már a 8 is Bajnokok Ligája-rekord volt!

Persze tudjuk, hogy Messi és társainak a Nápoly ellen mutatott parádés első félidőt kéne 90 percen át hozni a jelenleg verhetetlennek tűnő Bayern ellen, ráadásul a döntőbe jutáshoz nagy valószínűséggel még a Manchester Cityn is át kéne verekedniük magukat. A Bajorok idei mutatója amúgy egészen félelmetes, hiszen a BL-ben 8/8 győzelmet abszolváltak 31-6-os gólarányt hozva. 

A negyeddöntős csapatok sorrendje az UEFA-ranglistája alapján
  UEFA-ranglista helyezés
1. Atlético Madrid 2.
2. Barcelona 3.
3. Bayern München 4.
4. Manchester City 6.
5. PSG 7.
6. Lyon 17.
7. RB Leipzig 32.
8. Atalanta 50.

Ahogyan azt a számokból is láthatjuk, a Guardiola-legénység továbbra is toronymagas favoritja a kiírásnak, ám az egymeccses lebonyolítás inkább az underdogoknak kedvez. Márpedig bármilyen furcsának is tűnhet, jelenleg a katalánok is ebbe a kategóriába esnek, így 9-szeres pénzért lehet, hogy érdemes dobni rájuk egy kis aprót.

Szerinted ki nyeri a Bajnokok Ligáját?

 

 

 

 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája 2019/20","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"FC Barcelona","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"RB Leipzig","odds":"18.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lyon","odds":"36.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom