NB II

Gólos fogadással támadunk a Pécs-Győrön

  • Tomihmv
megosztom

Az NB II hétvégi fordulója ezúttal is szombaton kezdődik, a nyitómeccsre pedig gólos tippet küldünk játékba.

A pécsiek ezúttal a Győrt fogadják. - Fotó: szon.hu/Pusztai Sándor

Szombaton már a harmadik forduló kezdődik meg az NB II-ben, a nyitómérkőzés pedig mondhatni rangadó lesz, hiszen két nagy múltú klub találkozik a Mecsekalján, avagy a Pécs a Győrt fogadja.

A hazaiak újoncként vágtak neki a másodosztályú szezonnak, azonban alaposan berúgták az ajtót, hiszen meglepetésre tükörsimán, jó játékkal, 4-0-ra verték a Dorogot a nyitókörben. A második fordulóban viszont már vereséget szenvedtek, hétközben ugyanis Nyíregyházán kaptak ki 2-0-ra. 

Mindkét meccsen jól, fantáziadúsan játszottak Vas László tanítványai, vagyis bőven van mire építeniük a folytatásban.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A győriek ugyanakkor beragadtak a rajton, igaz, ez már nem számít meglepetésnek a Kisalföldön. A vendégek ugyanis az elmúlt években hiába harácsoltak össze pazar keretet a másodosztályára, sorozatosan alulmúlták önmagukat.

Úgy néz ki, hogy most is ez lesz a helyzet, mivel jól igazoltak (többek közt Lipták Zoltán és Forró Gyula is érkezett), de az első kanyarban Ajkán kaptak ki Tuifel Péterék, míg a második fordulóban csak pontszerzésre futotta erejükből hazai pályán a Kaposvár ellen.

Kattints és tippelj Te is !

Adott tehát egy újonc, mondhatni jól rajtoló, hazai pályán játszó csapat, illetve egy papíron minőségibb, de eddig csalódást keltő produkciót bemutató vendéggárda. A bukikkal hasonlóan mi is a pécsiek felé hajlunk, de kimenetelre nem fogadnánk, inkább a gólok felé mennénk el.

A vendégeknek ugyanis most már pirítaniuk kellene, míg a hazaiak azért félig-meddig felszabadultan léphetnek pályára, hiszen inkább a győrieken lesz a teher. Így pedig egy gólváltás bőven benne van a pakliban, avagy megpróbálkozunk a 2.5 gól feletti opcióval.

{"headTitle":"Pécs - Győr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-08 18:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374655] 2020-08-08 18:15:00 Pécs - Győrx;
megosztom