NB I

Mutatjuk, hol érdemes pakolni a Fradi botlását

  • varin
megosztom

Aki nem hisz a Ferencváros címvédésében, az jelentős oddskülönbséggel fogadhat.

Az    -nek hála, megérkeztek az első külföldi netes bukmékeres oddsok az OTP Bank Liga 2020/21-es idényének végső győztesére. A számokat összehasonlítottuk a magyar fogadóiroda szorzóival, és azt láthatjuk, hogy bármelyik csapatra is szeretnénk pénzt tenni, bizony az Unibetnél kapjuk a jobb oddsot.

Oddsok a magyar bajnokra
      Magyar buki
Ferencváros 1.50 1.50
MOL Fehérvár 3.35 2.80
Budapest Honvéd 10.00 8.00
Puskás Akadémia 17.00 15.00

A jövő héten kezdődő kiírás favoritja természetesen a címvédő Ferencváros, amely csapatra mindkét bukinál 1.50-ért lehet pénzt tenni, míg második helyen a MOL Fehérvár található. Itt azonban már bőségesen akad eltérés, hiszen itthon 2.80-ért, külföldön 3.35-ért adják Márton Gábor csapatát.

A sorrend ezt követően a Budapest Honvéddal és a Puskás Akadémiával folytatódik, méghozzá 10 körüli szorzóval. Az azonban kisebb meglepetés, hogy az    -en az ötödik legerősebb csapat az Újpest a maga 34-szeres szorzójával, így a lila-fehérek bajnoki címe valószínűbb, mint a Mezőkövesdé.

A legnagyobb pénzt természetesen az újonc Budafok végső győzelme érné, erre 500-szoros, illetve 201-szeres pénz reményében fogadhatunk.

Az idei kiírás tehát jövő hét pénteken indul, rögtön egy örökrangadóval, hiszen a Ferencváros az MTK vendége lesz, míg a MOL Fehérvár Zalaegerszegen vendégszerepel.

unibet
megosztom