Bajnokok Ligája

A Bayern München akár ki is végezheti a Chelsea-t

  • Tomihmv
megosztom

Noha gyakorlatilag eldőlt a párharc, az előjelek alapján a bajorok hazai pályán is kitömhetik az angolokat.

Alighanem a visszavágón is Bayern-parádét láthatunk.

A hátramaradt Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágói közül egyértelmű, hogy a legkisebb téttel a Bayern München-Chelsea ütközet bír. A felek odavágóján ugyanis a bajorok 3-0-ra tudtak nyerni a Stamford Bridge-en, így voltaképp csak formalitás a visszavágó.

Pláne, ha hozzátesszük, hogy mennyi és milyen kaliberű hiányzói lesznek a londoniaknak szombaton. Minderről már korábban is értekeztünk a héten, így nem ecsetelnénk az okokat, mindössze felsorolnánk, hogy kik azok, akik biztosan kihagyják a hétvégi összecsapást az angoloktól. Nos, ők nem mások, mint

Azpilicueta, Pulisic, Pedro, Loftus-Cheek, Gilmour, Marcos Alonso, Jorginho, Kanté,

helyüket pedig a hírek szerint jó néhány fiatal veheti át.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM AZ INGYENES FOGADÁST A BAJNOKOK LIGÁJÁRA <<<


Mindemellett a vendégek folyamatosan játékban voltak az elmúlt hetekben, továbbá nincsenek a topon, hétvégén az Arsenal ellen elbukták az FA Kupa döntőjét, ami enyhén szólva is letörte a játékosokat.

Ami a hazaiakat illeti, a bajorok gyakorlatilag egy hónapja csak a Bajnokok Ligája rájátszására készülnek, hiszen július 4-én, a Német Kupa megnyerésével véget ért honi szezonjuk, míg előtte természetesen a Bundesligát is megnyerték. A gárda formájára tehát nem lehet panasz, főleg, ha megnézzük, hogy milyen eredményeket ért el, hiszen

a restartot követően mind a 11 tétmeccsét (!) megnyerte a Bayern München,

sőt múlt pénteken edzőmeccsen a Marseille alakulatán is átlépett.

[3236265] 2020-08-08 21:00:00 Bayern München - Chelseax

A pazar forma mellett nincs is különösebb hiányzója a gárdának, hiszen Pavard és Süle ugyan kimarad, de átszervezéssel bőven megoldható helyettesítésük, mint ahogyan a német válogatott játékos pótlását már szinte az év eleje óta megoldja a bajor csapat.

Noha a vendégeknek kellene menniük előre, hiszen tetemes hátrányban vannak, az előjelek alapján meglepő volna, ha nem a Bayern dominálná a visszavágón is. A bajorok egy hónap kihagyást követően gyakorlatilag grátiszba kaptak egy félig edző-, félig tétmeccset, ami a Napoli vagy a Barcelona ellen vívandó jövő heti egymeccses negyeddöntőre tökéletes felkészülés lesz.

Ha fogadni szeretnél a BL, érdemes kattintanod!

Így pedig mindezek tükrében szerintünk egyértelműen a hazaiakra éri meg fogadni, hiszen jóval frissebbek lesznek, jobb formában vannak, minőségibb szintet képviselnek jelenleg és ugye otthoni környezetükben játszhatnak, ami még akkor sem elhanyagolható tény, ha zárt kapuk mögött vívják a találkozót.

Avagy amondóak vagyunk, hogy a Bayern München a visszavágót is könnyedén megnyerheti több góllal, ugyanakkor már a bajorokra kínált -1,25-ös ázsiai hendikepre is korrekt szorzót kapunk, így ezt próbáljuk meg. Ez a tipp pedig csak és kizárólag akkor veszítene teljesen, ha a hazaiak nem tudnának nyerni a már gyakorlatilag a vakációra készülő Chelsea ellen.

{"headTitle":"Bayern München - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern München -1,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3236265] 2020-08-08 21:00:00 Bayern München - Chelseax;
megosztom