Bajnokok Ligája

5 büntetőcédula 594-szeres pénzért? Miért ne!

megosztom

A szerencsehuszároknak ismét hihetetlen ötletekkel állt elő a spéci piacairól híres partnerirodánk, a 22bet.

Nem okozott csalódást a több, mint 160 nap után újrainduló Bajnokok Ligája pénteki játéknapja, amely a Manchester City és a Lyon továbbjutását hozta. Egyik sem számított szenzációnak, még úgy sem, hogy mindkét találkozón történtek érdekes dolgok... Na de ez nem egy összefoglaló cikk, bár azt azért gyorsan tegyük hozzá, hogy a 8/7 nyertes EL-tipp után 2/2 zöldült BL-ötlettel folytatták a Hathárom szerkesztői.

Kattints és játssz ingyen!

A szombati menü talán még erősebb, ha csak a csapatokat nézzük, viszont itt elméletileg van egy lefutott találkozó is. Ugyan láttunk pár parádés fordítást az elmúlt években, de akkor nagyjából egy súlycsoportban lévő együttesek csatáztak, a Bayern-Chelsea-ről jelenleg ez aligha mondható el. Sokkal érdekesebb lehet viszont a kisebb mélyponton lévő Barcelona és a rendkívül éhes Napoli csatája, aminek ha túlvagytok a beharangozóján (ide kattintva olvashatjátok), akkor érdemes pár percet szentelni ezeknek az eszelős tippeknek is.

Ebben az anyagban tehát péntekhez hasonlóan ismét a   háza táján nézünk szét, hiszen az őrült speciális piacairól híres bukinak újfent sikerült összerakni néhány beteg fogadási ajánlatot. Nézzünk hát pár példát a duplázótól a kétszámjegyűeken át egészen az 594-szeresig. 

{"headTitle":"Barcelona-Napoli Speciális Fogadások","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Luis Suárez és Lorenzo Insigne legalább 3 kapuralövés együtt véve","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Messi betalál és gólpasszt is ad","odds":"4.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Barcelona nyer -1 hendikepről + a meccsen legalább 3 sárgalap + a Barca jegyez több szögletet a félidőben és végén is","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Hysaj lapot kap + Minkét csapat legalább 4 szöglet","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Griezmann betalál + Semedo lapot kap + Mindkét csapat legalább 4 szöglet","odds":"26.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Napoli nyer + Pique kap lapot + legalább 11 szöglet a meccsen","odds":"36.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Messi, Insigne és Mertens is ad gólpasszt","odds":"46.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Barcelona nyer 2-0-ra + Barcelona legalább 3 lap + Barcelona legalább 1 szöglet","odds":"265","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pique, Lenglet, Sergi Roberto, Hysaj és Giovanni Di Lorenzó mind kapnak lapot","odds":"594.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

Te látsz fantáziát valamelyik fogadásban?

Ha igen, mindenképp néz szét a további vad ötletek között is, hiszen több, mint 50 féle lehetőségből szemezgethetsz a   -en!  


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

 

 

megosztom