Bajnokok Ligája

3,45-ös tipp a Juvéra, 1,50-es a Realra - ezt várjátok Ti a BL-től

megosztom

Juventus - Lyon és Manchester City - Real Madrid mérkőzéséket rendeznek pénteken a Bajnokok Ligájában. Megnéztük, mit várnak a mérkőzéstől olvasóink.

Kattints és tippelj Te is!

Juventus - Lyon 

Az olasz -francia csatára beérkező tippek alapján elmondható, hogy nagy az egyetértés abban, hogy a Juventus megnyer(heti) a mérkőzést. A tippjátékban leadott tippek 77 százaléka ugyanis az Öreg Hölgy győzelmét várja, amely jelenleg 1.53-as szorzóért fogadható az Unibeten. 

Még nagyobb az egyetértés a mindkét csapat szerez gólos piacon, itt ugyanis a leadott tippek 96 százaléka az IGEN-t adta meg, amire 1.93-as oddsot kínál jelenleg az Unibet. Ha valóban mindkét együttes betalál, az azt jelenti, hogy a Juventusnak a továbbjutáshoz legalább három gólra lesz szüksége, viszont arra, hogy legalább négy találat esik a mérkőzésen már jócskán hármas szorzó felett lehet fogadásokat kötni. 


>>Megnézem a Hathárom és az Unibet közös ajándékát a BL-re <<


Manchester City - Real Madrid 

Ebben a párharcban a hazai csapat nem egygólos hátrányban, hanem előnyben van. A királyi gárdának legalább két gólt szereznie a továbbjutáshoz, de ezzel egy időben egyet sem kaphat, ha viszont nem tudja megóvni kapuját a góltól, szintén legalább három gólt kell szereznie. 

Háromesélyesben ezt a meccset elég nagy szórással tippelik az olvasóink, az angol csapat sikerét 46, a spanyolét 42 százaléka várja a tippeknek. A mindkét csapat szerez gólt piacon itt is hatalmas az egyetértés, a tippek 95 százaléka az IGEN-t választotta itt is, amire a szorzó csak 1.53 az Unibeten

Mit lehet összegyúrni a két meccsből? 

Mindkét meccsen a mindkét csapat szerez gólt opció a legnagyobb egyetértésben megtippelt opció, vagyis azt várjátok, hogy gólváltás lesz mindkét találkozón. Ezt a két tippet összegyúrva 2.95-ös szorzót kapunk az Unibeten. 

Ugyanakkor a fogadásépítővel is variálhatunk. Ha például összeválogatjuk a Juventus győzelmét és a mindkét csapat szerez gólt opciót, akkor önmagában azon a meccsen 3.45-ös szorzót fabrikálhatunk magunknak. 

Erre kiváló lehetőséget kínál az Unibet és a hatharom.com közös akciója, a 3000 forintos ingyenes fogadást ugyanis akár ezeken a meccsen is bezsebelheted.

>>>>Részletekért kattints ide!<<<<

 

megosztom