Európa Liga

Nem agyaltuk túl a Wolves-Olimpiakoszt

  • Tomihmv
megosztom

Kevésbé kockázatosnak tűnő tippet találtunk az angol-görög EL-visszavágóra.

Vajon ki jut tovább? - Fotó: youtube

Csütörtökön négy találkozót rendeznek az Európa Liga nyolcaddöntőjében, melyek közül a Sevilla-Román kívül a Wolverhampton-Olimpiakoszon nem dőlt még el igazából a továbbjutó kiléte.

A felek odavágója 1-1-re végződött, vagyis az angolok várják kedvezőbb helyzetből a visszavágót. Igaz, azóta több sikerélménye a görög együttesnek volt, hiszen bejutott a honi kupája döntőjébe, míg emellett megnyerte bajnokságát egy fantasztikus hajrának köszönhetően.

Jó formában fejezték be az idényt a vendégek, akik közül egyedül csak Ruben Semedo nem lesz bevethető eltiltás miatt.


>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<


A Wolverhamptonnak felemásra sikeredtek az elmúlt hónapok, hiszen öt győzelem és egy döntetlen mellett három vereséget szenvedett. A zakókat pedig egy kivételével rangadókon szedte össze, a legutóbbit másfél hete, a szezonzárón szenvedte el, méghozzá a Chelsea ellen, aminek köszönhetően a Premier League-ből nem sikerült kvalifikálnia magát jövőre Európába.

Az angoloknak tehát csak az EL maradt, hogy pirítsanak, de ebből még sok van hátra, ráadásul a formájuk sem az igazi, viszont jó hír, hogy mindenkire számíthatnak csütörtökön.

Kattints és tippelj Te is !

Papíron a görögöknek menniük kellene az eredmény után, hiszen kiesésre állnak, köszönhetően az odavágónak. Azonban borítékolható, hogy a vendégek szokásukhoz híven védekezésre rendezkednek be és majd maximum a meccs végét nyomják meg.

Ebben egyébként a Wolves simán partner lehet, egyébként sem áll távol ez a harcmodor Espírito Santo csapatától, ráadásul nem hajtja őket a tatár, hiszen az idegenben szerzett gólnak köszönhetően előnyben vannak.

Mindezek után véleményünk szerint az odavágóhoz hasonlóan a visszavágó sem a gólokról szól majd, vagyis úgy gondoljuk, hogy a felek ezúttal is 2,5-nél kevesebb találattal zárnak.

{"headTitle":"Wolverhampton - Olimpiakosz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.649","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3284796] 2020-08-06 21:00:00 Wolverhampton Wanderers - Olympiacosx;
megosztom