Európa Liga

A játéknap csúcsmeccsére csak biztonsági tippet tudunk adni

  • varin
megosztom

Parádés formában érkezik mind a Sevilla, mind a Roma, ebből pedig nem várható gólgála.

Milánói sikerrel végződött az első spanyol-olasz párharc Németországban, az Inter ha nem is parádézva, de 2-0-ra kiütötte az Európa Ligából a Getafe gárdáját - tippünk legnagyobb örömére. A revans a Sevilla együttesére vár, amely viszont favoritnak tekinthető a Roma ellen.

{"headTitle":"Sevilla-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-06 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sevilla","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Roma","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Márpedig két remek formában lévő, hosszú ideje veretlen gárda csap össze egymással, így talán nevezhetjük ezt a csörtét a játéknap csúcsmeccsének. Az andalúzok február óta veretlenek, míg a Farkasok úgy érkeznek erre a meccsre, hogy az utolsó nyolc bajnokijukból hetet megnyertek, csupán az ezüstérmes Inter tudott pontot csenni az örök városból.

Ám jól tudjuk, hogy az itáliai pontvadászat két héttel később ért véget, ráadásul az sem éppen mellékes, hogy a Roma úgy érkezik Duisburgba, hogy öt nappal ezelőtt a Juventus ellen tudott simán nyerni (még ha az a torinói kezdő felforgatott is volt). A La Liga vége viszont nem csak ebből a szempontból nyomja rá a bélyegét Ocamposékra, hanem a keretet illetően is.

A szerb Nemanja Gudelj (36/0) ugyanis koronavírus miatt hagyja ki ezt a meccset, míg Tomas Vaclik kapus (37/0) sérüléssel küzd, Éver Banega (39/3) hivatalosan már a szaúdi Al-Shabab Riyadh játékosa, Sergio Reguilón (34/2) kölcsönszerződése pedig lejárt, így ő visszatért a Real Madridhoz. Hasonló furcsaság persze odaát is van, itt Smallingot (37/3) kell ugyanebből az okból pótolnia Faziónak, míg Pellegrini (33/3) sérült, Veretout (43/7) eltiltott.

A különböző hírek és a Roma remek formája nagy hatással volt az oddsokra, hiszen a még februári 1.90-es szám mára felszaladt 2.30-ra, ami a Sevilla győzelmét illeti, jóllehet, ennek egyik oka a semleges pálya, ám július végén is járt 2.00-n a "hazaiak" sikere.

Fogadási szempontból nem egy könnyű találkozó, a sevillai védelem remek formában van, de a római támadók is szépen gyártották a gólokat az idény végén. A 4.5-es lap határ nem tűnik rossz line-nak, ám a holland Kuipers nem éppen nagy zsugás, így mi egy kicsit biztonsági tippként olyan opciót javaslunk, amely kevés rizikót tartogat magában, de sok eredmény belefér.

{"headTitle":"Sevilla-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-06 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól alatt","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3284800] 2020-08-06 18:55:00 Sevilla - Romax;
megosztom