Sportfogadás

Kicsi az odds, de így is nagy ajándék lehet a 22bettől

  • gb1
Címkék:
megosztom

Az őrült fogadásokat előszeretettel listázó bukinál fogadhatunk a PS5 és az Xbox X új generációs konzolok harcára is.

Idén esedékes a jellemzően 6-7 évente történő generációváltás a konzolpiacon. A szakértők szerint nagyjából hasonló erőviszonyokra számíthatunk, mint korábban, így a Microsofté lesz a valamelyest erősebb gép, míg a Sony az SSD-re és az adatátviteli sebességre helyezett nagyobb hangsúlyt.

Melyik gép lesz a bajnok?

A specifikáció egy dolog, a márkahűség pedig egy másik, mi pedig ebben a cikkben nem azt szeretnénk eldönteni, hogy melyik a jobb választás, ezt inkább rátok bízzuk. Mindenesetre egy brit felmérés - amely 3000 gémer megkérdezésével történt a Comi Con fesztiválon, egyértelműen rámutatott - hogy ki is a toronymagas favorit. 

A válaszadók 84%-a ugyanis azt nyilatkozta, hogy a Playstation 5 iránt érdeklődik inkább!

Persze nem újkeletű, hogy a Sony konzoljai jobban fogynak, ugyanis a Microsoft még soha nem tudta megverni az aktuális géppel vetélytársát. Ugyan az Xbox360 eléggé megszorongatta a PS3-at, a következő generációnál ismét hatalmas szakadék keletkezett és a szakértők szerint ez így lesz a next genekkel is.

A két főszereplő eladási adatai
Széria Playstation eladott db (millió) Xbox eladott db (millió)
PS2/Xbox 155 25
PS3/Xbox36 87 86
PS4/XboxOne 110 50

A PS5 és az Xbox Series X tehát itt van a küszöbön és a vad piacokkal is operáló    nél fogadhatunk is a gigászok harcára. Kicsit pontosítva arra, hogy az Egyesült Királyságban a megjelenést követő első hónapban melyik cég ad el több egységet. A fenti táblázatot látva nem meglepő, hogy ekkora favorit a Sony, hiszen fő riválisa soha nem tudta még megverni ebben a versenyben. Érthető módon emiatt úgy gondoljuk, hogy simán megéri rá áldozni egy kis zsetont, hiszen a trend aligha idén fordul meg.

{"headTitle":"PS5 vs Xbox Series X - Melyikből adnak el többet Nagy Britanniában az első hónapban?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PS5","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Xbox Series X","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

megosztom