Logibet

Hála a Logibetnek, vastagon pluszban tudok lenni - interjú az egyik legrégebbi előfizetővel

  • Logibet

Balázs igazi őskövületnek számít a Hathármon és a Logibeten. Most megosztotta tapasztalatait a tippvásárlás kapcsán.

Hosszú évekkel ezelőtt regisztrált és azóta is szinte állandó előfizetője a Logibetnek (illetve korábban a Protippnek) Balázs, akinek sokáig még az előfizetése is 19.00€-ért újult meg, ugyanis évek óta nem mondta le azt.

Szerencsére a Logibeten már egyre több az "őskövület", ám nála régebben szinte senki sem követi a tippmestereket, így fontosnak gondoltuk megkérdezni és persze az olvasókkal meg is osztani, hogyan élte meg ezeket az éveket előfizetőként, illetve fény derül arra is, mennyire profitábilis a Logibetnek köszönhetően ennyi idő után.

Csatlakozz a nyerők táborához!

Logibet: Hosszú évek óta vagy szünet nélkül Logibet-előfizető. Hogyan találtál rá anno az oldalra?

Balázs: Már régóta űzöm ezt a szakmát, és igyekszem követni a legnagyobb hazai oldalakat, melyek ilyen jellegű tartalmakkal foglalkoznak. Korábban egy konkurens oldal napi látogatója voltam, melynek tagjai voltak az itteni régi motorosok is (vagy legalábbis egy része, Tomihmv és Cesc18 biztosan). Az ő "átigazolásuknak" köszönhetően kerültem kapcsolatba a hatharom.com-mal. Kezdetben még néha-néha rápillantottam az oldalra, illetve követtem a főoldalon megjelent cikkeket, később, amikor megjelent a Logibet, akkor gondoltam, kipróbálom, mit tud nyújtani számomra ez a szolgáltatás.

Logibet: Kik azok a tippmesterek, akiket esetleg a kezdetektől követsz és kik azok, akiket újonnan fedeztél fel?

Balázs: Cesc18-at, varint, Tomihmv-t nagyon régóta követem, illetve van néhány újabb is, de őket leginkább a hatharom.com-on megjelenő ajánlásokat (cikkeket) követően követtem be. Az például egy nagyon hasznos tartalom számomra, hisz én magam nem elemzem az összes tipster teljesítményét, viszont az oldalnak köszönhetően látókörömbe kerülnek olyanok is, akiket amúgy nem vennék észre.

Mi a legfontosabb, amit tudnod kell a Logibetről?

A Logibet nem egy tippadó felület, nem egy tippmester, nem egy baráti társaság, amely összeállt és tippeket ad. A Logibet az egyetlen olyan magyar nyelvű oldal, ahol az oldaltól független tippmesterek pénzért adhatnak el tippeket az előfizetőknek. Oldalunk a tippeket árusító és tippek iránt érdeklődők között egy független szereplő, amely összekapcsolja a keresletet a kínálattal. A Logibet további feladata a tippmesterek statisztikáinak és hitelességének garantálása.

Ettől egyedülálló a Logibet és ezért nem lehet a különböző facebookos, átverő és kamu statisztikákkal dolgozó oldalakkal egy kategóriában említeni.

Logibet: Neked, mint régóta előfizetőnek, mi véleményed a Logibet árazásáról, reálisnak érzed havi 19.99€-t ennyi tippmesterért?

Balázs: Ez teljesen szubjektív. Aki 200-500 Ft-os tétekkel játszik, vagy akár középiskola mellett a zsebpénzéből kell, hogy összespórolja a havidíjat, azok számára sok lehet. Viszont ha azt az oldalát nézzük, hogy egy ilyen oldal létrehozásában, fejlesztésében, menedzselésében mennyi munka van, illetve hogy a tipsterek milyen energiát tolnak bele az elemzésekbe, akkor reálisnak gondolom. Megfelelő tipster követésével a havidíj kitermelhető véleményem szerint.

Logibet: Következzen, ami a legtöbb olvasót érdekli: mit sikerült elérned az elmúlt években, mennyire vagy elégedett a profitoddal?

Balázs: A sportfogadás számomra elsősorban egy kereset kiegészítés, másodsorban egy hobbi. Ahhoz, hogy tényleg pluszos legyen a biznisz, kellő időt rá kell áldozni, ami a család és a munka mellett nem mindig van meg, így a fogadási aktivitásom nagyon változó. Ha van időm, akkor akár napi több órát is rá tudok áldozni, és tudom követni a discord chatet, ilyenkor nem kérdés a profit, viszont ha nincs rá felesleges időm, akkor inkább nem erőltetem.

Összességében elmondható, hogy hála a Logibetes tippeknek, illetve a discordos beszélgetéseknek, vastagon pluszban tudok lenni.

Én talán ezt tudnám javasolni minden fogadónak: ne tolja ész nélkül, ha nincs elég ideje vagy kicsit fásultnak érzi magát, tartson egy hónap szünetet, hogy frissen, nagyobb motivációval tudjon belevágni újra.

Logibet: Végezetül te mit tanácsolnál az új logibeteseknek, mire figyeljenek, hogyan kövessék a tippmestereket?

Balázs: Ez egy nagyon jó kérdés. Én magam sem tudom, hogy hogyan kövessem a tippmestereket: vannak újak, akik kicsit radar alatt futnak, és lehet, hogy igen komoly teljesítményt tesznek le hónapról hónapra az asztalra, illetve vannak a nagy öregek a nagy neveikkel, akiket meg sokan követnek, ugyanakkor lehet, hogy nem hozzák azokat a számokat, amiket a felhasználók gondolnak.

Ezt saját bőrömön tapasztalom: szerintem a hathármas cikkekben szerepelt feltörekvő tehetségeket bekövettem, de magamtól nem követtem be senkit. A régiekkel kapcsolatos dolog is ugyanúgy igaz rám, hiszen követem varint, de olyan mennyiségű tippet oszt meg, hogy nem érzem mögötte az ő saját véleményét és meglátását, így nem szoktam rakni a tippjeit, vagy például ott van Tippergreta, akinél minden tipp 10-es erősségű, ami megint csak butaság, mert így nem kapok semmilyen információt arról, hogy ténylegesen mennyire gondolja erősnek az adott tippet.

Erre a kérdésre konkrét választ nem tudtam adni, de szerintem nagyon fontos, hogy az ember saját maga állítsa fel az elvárásait a tippmesterrel kapcsolatban. Szerintem a nagy többségnek fontos, hogy a tipp tényleges erőssége látható legyen, hogy legyen hozzá egy rövid, de mégis meggyőző szakmai indoklás, és álljon a tipster mögött egy olyan statisztika, ami azt mutatja, hogy képben van az adott sporttal kapcsolatban.


Az interjút természetesen változtatás és manipulálás nélkül tettük közzé, mert semmi sem hitelesebb és fontosabb számunkra, mint az, hogy mi a véleménye egy régi előfizetőnek a Logibetről.

Úgy gondoljuk, hogy a szolgáltatás kapcsán mindig is TI tudjátok a legjobban elmondani, miért is éri meg előfizetni rá. Emiatt mindig örömmel vesszük, ha egy felhasználó őszintén elmondja a véleményét a termékkel kapcsolatban, amelyet akár itt, akár az info@logibet.com címen bármikor megtehettek.

Ha pedig meggyőztek Balázs őszinte szavai és úgy gondolod, szeretnéd kipróbálni a Logibetet, szeretettel várunk az egyre növekvő táborunkban. A csomagokról és előfizetési lehetőségekről itt találsz bővebb információt.


Néhány cikk, melyet ajánlunk figyelmedbe, ha jobban meg akarod ismerni a Logibetet: