Bajnokok Ligája

Te mire tennéd az 50 dollár ingyenes fogadást a City-Realon?

megosztom

Olvasónk 50 dollár bónuszt kapott a bet365-től, amit a Man. City - Real Madrid meccsen használhat fel élőben.

Pénteken a Manchester City - Real Madrid valamint a Juventus - Lyon párharcokkal ismét Bajnokok Ligája-mérkőzéseket rendeznek, ami természetesen a fogadókat is nagy várakozással tölti el. Hónapokat kellett várni, hogy a világ legnépszerűbb sorozata ismét visszatérjen, így érthető, hogy sokak tenyere viszket már egy-két ígéretes szelvény feladására.

Talán emlékszel rá, hogy pár nappal ezelőtt közzétettük egy olvasónk kérdését, aki egy hosszú távú kombináció kapcsán kért tőlünk és tőled segítséget. Bár a szavazásunkon arra biztatta a közösség a fogadót, hogy tartsa még bent a szelvényét, ő végül mégis úgy döntött, hogy a biztos profit birtokában inkább kiszáll a fogadásból.

Ezúttal egy másik olvasónk keresett meg minket, ugyanis kedvenc fogadóirodájától egy remek ajánlatot kapott. A bet365 üzenetben értesítette, hogy a Manchester City - Real Madrid találkozóra 50 dollár értékben ingyenes élő fogadásra lett jogosult.

Olvasónk engedelmével közzétesszük az üzenetét, és a több szem többet lát alapon felhívunk Téged egy keringőre, vagyis inkább egy ötletelésre. 

"Sziasztok! A bet365 jó szokásához híven küldött egy ingyen élő fogadási lehetőséget a BL-meccsre, egészen pontosan a City-Realra. A bajom ezzel az, hogy ezzel a meccsel kapcsolatban teljesen tanácstalan vagyok, annyira kiszámíthatatlannak gondolom. A meccs előtt próbáltam egy biztos tippet keresni, az élő fogadással pedig szeretnénk egy nagyobbat kockáztatni. A kérdésem az lenne, hogy van e valami jó ötletetek? Az oldalon rendszeresen találkozom nagyobb szorzós tippekkel, gondoltam hátha van most is valami tippetek" - szólt 'gólszerző' nevű felhasználónk megkeresése.

Amint láthatod, már elhelyezte a meccs előtti fogadását a találkozóra, a mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól feletti opcióval. A bónusz úgy működik, hogy amint elkezdődik a mérkőzés, máris jogosult leszel az ingyen fogadásra, az élő piacokon kiválasztott fogadás megtétele előtt pedig egyszerűen be kell pipálnod az  "Ingyen fogadás felhasználása' opciót.

Tekintve, hogy Bajnokok Ligája és két ilyen sztárcsapat összecsapásáról beszélünk, természetesen elképesztő mennyiségű fogadási lehetőség közül választhatsz majd az élő piacokon, kezdve az ázsiai hendikepes fogadási típusoktól, a büntetőlapokra való fogadáson át egészen a játékos speciális opciókig.

Mivel óriási a választék, ezért most arra kérünk, hogy segíts és amennyiben van ötleted vagy meglátásod a Man. City - Real BL-meccsre, azt a hozzászólásokban írd meg, ezzel is segítve olvasónkat az értékes  - és reményeink szerint nyerő - tipp kiválasztásában.

 

bet365

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

megosztom