Európa Liga

25-szörös szorzót tehet ki a 63-as olvasók négyes kötése

megosztom

Megnéztük, hogyan tippelitek a csütörtöki Európa Liga-mérkőzéseket. Ha minden találkozón a többség meglátása lenne a nyerő, akkor elég komoly kasszát lehetne robbantani.

Szerdán rajtolt el oldalunk Ingyenes BL és EL Tippbajnoksága, az első játéknapot követően pedig közel kétszáz olvasónk vett részt a játékban. A tippelés természetesen továbbra is lehetséges, és beszállni sem késő még, hiszen a verseny egészen a Bajnokok Ligája augusztus 23-ai döntőjéig tart. A játék részleteit és a meccseket itt találod meg!

Kattints és tippelj a meccsekre Te is!

A mérkőzésekre beérkező nagyszámú tippek miatt úgy döntöttünk megnézzük, hogyan látjátok az esélyeket a csütörtökön megrendezésre kerülő négy darab Európa Liga-mérkőzésnek. Az egyszerűség kedvéért a párharcokra leadott tippek közül csak a háromesélyes kimenetelekre beérkező választásokat vizsgáltuk meg.

Délután egy óra után valamivel azt láthatjuk, hogy két párharcban a papírformának tűnő hazai sikert favorizáljátok (Wolves-Olympiakosz, Leverkusen - Rangers), a Basel-Frankfurt meccsen a német együttes sikerét várjátok, míg a nap slágermeccsének titulált Sevilla - Roma rangadón a döntetlenre érkezett be a legtöbb tipp a részetekről.

A legnagyobb egyetértés a Wolves - Olympiakosz meccsen volt megfigyelhető, itt az 1x2-re érkező tippek 87 százaléka várja az angolok sikerét.

A Leverkusen győzelme is elég tuti szerintetek, hiszen a beérkező tippek 84 százaléka vár hazai sikert ezen a meccsen.

A Sevilla - Roma rangadón nagyobb volt a szórás, jelenleg 39 százalékkal a döntetlen a legnépszerűbb tipp.

A Basel - Frankfurt meccsen a legszorosabb az állás, ezen a találkozón szinte alig vár valaki döntetlent, a két csapatra pedig közel ugyanannyi százalékban érkeztek be tippek.

A Tippkalkulátor segítségével kiválasztottuk a négy kimenetelt egy szelvényre, hogy megnézzük, melyik fogadóirodánál kapjuk a legmagasabb eredő szorzót erre a négyes kombira.

Próbáld ki a Tippkalkultátort!

Ahogy az látható, a legmagasabb eredő oddsot erre a négyes kombira a 22bet kínálja, megelőzve az Unibetet. Csakhogy az Unibetnél ezen a héten akár 30%-kal megnövelhetjük a várható nyereményt, ami azt jelenti, hogy négyes kötés esetén a szorzónkat az iroda +20%-kal megemeli.

Ez azt jelenti, hogy az Unibeten ugyanez a kombi 24,80-as szorzóval játszható meg. Így szól az iroda ajánlata:

Ha szeretnéd kihasználni ezt a lehetőséget, akkor erre most kiváló lehetőséget kínál az Unibet és a hatharom.com közös akciója, amelynek keretén belül 3000 forintos ingyenes fogadást zsebelhetsz be.  >>>>Részletekért kattints ide!<<<<

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

Te hogyan tippelnéd a négy meccset?

 

 

megosztom