Európa Liga

Egy találat is elég lehet a tippünkhöz az Erdogan FC túráján

A török bajnok Basaksehir a koppenhágai Telia Parkenben játszhat a legjobb nyolcba jutásért.

A rendkívül patinás történelemmel rendelkező, 1990-ben alapított Basaksehir nem éri be történelmének első Török Szuperliga-győzelmével, hanem nemzetközi kupasikerre is tör. Az Európa Ligában meg is lesz minden esélye a legjobb nyolc közé jutásra, hiszen a Köbenhavn elleni első meccset még március 12-én 1-0-ra nyerte a csapat, tehát egy döntetlen is elég lehet a diadalhoz.

{"headTitle":"Fc Köbenhavn-Basaksehir","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-05 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Köbenhavn","odds":"2.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Basaksehir","odds":"2.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Amint azt láthatjuk, a bukik teljesen háromesélyesre lőtték be a szorzókat, ami azt mutatja, hogy kicsit a sötétben tapogatóznak. Valóban nehéz kimenetel szempontjából dűlőre jutni, hiszen pro és kontra is van bőven a felekkel kapcsolatban. 

Ami biztos, hogy önbizalom terén az Erdogan FC-nek (csúfolt) becézett törökök állnak jobban, hiszen pár héttel korábban bebiztosították történelmük első Süper Lig-címét, megelőzve a komoly múlttal rendelkező Trabzonsport és Besiktast. A siker mondjuk kódolva volt, hiszen remekül összevásárolták a csapatot - a tehetséges Okan Buruk kezei alá olyan játékosok kerültek, mint Gael Clichy, Martin Skrtel vagy Demba Ba, akik mind kulcsszerepet vállaltak az idei sikerben.

A csapat már az európai hadszíntéren is bizonyított, hiszen a csoportkörben például 4 pontot hoztak el a Bundesliga-negyedik Mönchengladbach ellen, a legjobb 32 között pedig a Sporting ellen álltak fel a 3-1-es első meccs után és nyertek Isztambulban 4-1-re.

 

A Köbenhavn számára egy mód maradt arra, hogy megmentsék a szezont, mégpedig, hogy valamilyen módon elverekedik magukat legalább az elődöntőbe. A bajnoki ezüstérem aligha okozott nagy örömet, ahogy az eddigi EL-menetelés sem volt túl fényes. Érdekesség, hogy úgy jutottak el idáig, hogy 8/2 találkozót nyertek csak a legjobb 16-ig.

Mindent mérlegelve szerintünk a Buruk-legénység képes lesz olyan eredményt elérni, amivel a legjobb 8 közé tud jutni, de a felek hullámzó formája miatt nem a kimenetelt szemeltük ki. Egyetlen Basaksehir gólra ugyanis majdnem 1,50-es szorzón fogadhatunk, márpedig a törökök az utóbbi 8/7 alkalommal abszolválták ezt a feladatot.

{"headTitle":"Fc Köbenhavn-Basaksehir","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-05 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Basaksehir csapat gólok száma - 0.5 felett","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3284795] 2020-08-05 18:55:00 FC Koppenhága - Istanbul Basaksehirx;

Kattints és játssz ingyenes játékunkon.