Bajnokok Ligája

Ez a megcsalásos sztori sokba fájhat az Atalantának

megosztom

Sajtóhírek szerint nem akar pályára lépni a BL-ben az Atalanta egyik legjobb gólvágója, Josip Ilicic.

Fotó: Instagram

Bizarr és egyben szomorú hír látott napvilágot a napokban az Atalanta szlovén kiválósága, Josip Ilicic kapcsán. Sajtóhírek szerint a Serie A-ban a harmadik helyen végző bergamóiak támadója depresszióval küzd, és ezért nem szeretne pályára lépni a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében sem. Állítólag még a visszavonulást is belengette. A hírt egyébként a csapat trénere, Gian Piero Gasperini is megerősítette. "Minden nappal közeledünk a PSG elleni meccshez, és egyre nehezebb elhinni, hogy Josip visszatérjen hozzánk. - fogalmazott a mester. 

Hogy egy futballista depresszióra hivatkozva lemondja az év talán legfontosabb meccsét, meglepően szokatlan, azonban időközben az olasz sajtó kiderítette, mi okozta Ilicic hirtelen jött összeomlását. 

Kattints és tippelj Te is!

A BL-ben 5 gólnál járó támadó a felkészülés alatt úgy gondolta, hogy hazaugrik Szlovéniába egy kis látogatásra, hogy meglepje feleségét. Csakhogy az asszony erre nem számított, így Ilicic rajta kapta, amint egy másik férfival megcsalja őt. 

A 32 éves játékos sokkot kapott a látottaktól, közeli ismerősei szerint azóta is mélyponton van.

 

Ilicic 2009-ben ismerte meg a modellkedésből élő Tina Polovinát, akitől azóta már két gyermeke is született. A feleség rendszeresen ott ült férje meccsein, góljait pedig rendre nagy ovációval ünnepelte a lelátón. A sajtó számára úgy tűnt, igazi álompárról beszélhetünk. 

Ilicic személyes okokból szinte biztos, hogy kihagyja a PSG elleni BL-meccset, ami azért komoly érvágás lesz az Atalantának, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 34 meccsen 21 góllal segítette a csapatát. Az Atalanta persze így is bízhat Zapata és Muriel góljaiban, a támadótrió két tagja egyaránt 18 gólt szerzett az olasz bajnokságban. 

A PSG és az Atalanta augusztus 12-én Lisszabonban lép majd pályára. A hírre egyébként emelkedni kezdett az Atalanta szorzója, noha korábban Kylian Mbappé sérülése miatt a fogadók még az olaszokat kezdték el pakolni. 

Jelenleg közel háromszoros szorzót ér az olasz együttes rendes játékidőben aratott győzelme, de fogadni nemcsak kimenetre, hanem Ilicic hiánya okán gólszerzőre is érdemes lehet ezen a pikáns derbin.

Erre kiváló lehetőséget kínál az Unibet és a hatharom.com közös akciója, a 3000 forintos ingyenes fogadást ugyanis akár ezen a meccsen is bezsebelheted. >>>>Részletekért kattints ide!<<<<

{"headTitle":"Atalanta - PSG ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta ","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"2.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3363667] 2020-08-12 21:00:00 Atalanta - Paris Saint Germainx;
megosztom