Exkluzív

Bajnok ajánlat a BL-re, kizárólag a Hathármon!

megosztom

Már csak néhányat kell aludni a Bajnokok Ligája restartig, mi pedig ingyenes játékunk után újabb ajánlattal kedveskedünk.

A klubfoci szerelmesei március óta várják ezt a hetet, hiszen folytatódik a világ legjobb tornája, azaz az UEFA Bajnokok Ligája. Az izgalmak fokozására kapva kaptunk az alkalmon és oldalunkon egy ingyenes játékot indítottunk kedves felhasználóinknak, de ennyivel nem érjük be.

Közkedvelt partnerirodánkkal, az     -tel karöltve ugyanis olyan ajándékkal kedveskedünk, melyet sehol máshol nem találhatsz, ugyanis kizárólag a Hathármas felhasználók részére lett életre hívva.

Na, de miről is van szó?

Amennyiben a BL hátralévő meccsein 6-szor minimum 1.500 forint értékben fogadsz* (mérkőzés előtt vagy élőben), megajándékozunk egy 3.000 HUF-os ingyenes fogadással!

 

Nagyon egyszerűen kiderítheted, hogy jogosult vagy-e az ajándékra:

Lépj be az Unibetre (segédlet az alábbi képen) és

1. Kattints a 'SPORT' menüpontra

2. Kattints az 'INGYENES FOGADÁSOK/NYEREMÉNYNÖVELŐK' almenüpontra

3. A 'Függőben' lévő résznél találod a 3.000 forintos ingyenes fogadást

Ha még nincs számlád, akkor se csüggedj! Regisztrálj ide kattintva, hiszen így is részt vehetsz az ajánlatban. Újonnan regisztráló játékosok is jogosultak a bónuszra.

Az új játékosok augusztus 6-án, 11-én, 14-én és 17-én kapják meg a bónuszt.


Az új játékosok ráadásul triplán jól járnak, hiszen ők jogosultak a Hathárom exkluzív 3.000 forintos bónuszára is, továbbá az     első befizetés mellé járó kockázatmentes fogadásra is 20.000 forintig!

 

Kattints a képre és derítsd ki, hogy jogosult vagy-e az ajándékra!

 

Az ajánlat részletes szabályzata

- A promócióban való részvételhez feliratkozás nem szükséges, a promóció feltételeinek megfelelő fogadásokat automatikusan figyelembe vesszük.

- Ez az ajánlat 2020 augusztus 4. és 2020 augusztus 24. között elérhető.

- A 3000Ft-os (10 EUR, 10 USD, 20RON) ingyenes fogadás megszerzéséhez hat élő vagy mérkőzés előtti fogadást szükséges elhelyezned a Bajnokok Ligája mérkőzéseire, egyenként legalább 1500Ft téttel (5EUR, 5USD, 10RON).

- A hat feljogosító fogadást legkésőbb az elődöntők utolsó mérkőzéséig el kell helyezned, illetve azoknak legkésőbb a második elődöntő végéig le kell zárulniuk.

- *A feljogosító fogadások minimum nyereményszorzója 1.40.

- Az ingyenes fogadás akkor íródik jóvá a számládon, amikor a hat feljogosító fogadásod lezárásra kerül.

- A cash-out fogadások nem számítanak.

- Egy játékos csak egyszer vehet részt az ajánlatban.

- A megszerzett ingyenes fogadást 7 napon belül lehet felhasználni.

- A feljogosító fogadásokhoz nem használhatsz ingyenes fogadást vagy nyereménynövelőt.

- Újonnan regisztráló játékosok is jogosultak a bónuszra. Az új játékosok augusztus 6-án, 11-én, 14-én és 17-én kapják meg a bónuszt (a regisztráció utáni első, időben legközelebb eső napon a felsoroltak közül)

- Az Unibet általános részvételi feltételei érvényesek.

- Az Unibet fenntartja a jogot az ajánlat bármikori módosítására vagy felfüggesztésére. A bónusszal kapcsolatos esetleges módosítások a bónuszt már akitváló játékosokat nem érinti, kivéve ha a promóció feltételeinek megszegésére bizonyítékot találunk.

- Az ajánlat csak és kizárólag azon játékosok számára elérhető, akik a Hatharom.com linkjein keresztül hozták létre Unibet számlájukat.


Ha bármilyen kérdésed van, vagy valami nem teljesen tiszta, ne habozz keresni minket az info@hatharom.com email címen.

unibet

 

megosztom