Discord

Légy aktív tagja a közösségünknek és ingyen kapod a tippeket!

Szeretnénk díjazni a legértékesebb felhasználókat a Discordon.

A sportvilág újjáéledésével együtt a legnagyobb magyar sportfogadó közösség is egyre aktívabb lesz. A közel 1500 tagot számláló Discord-szerveren zajlik az élet, pörögnek a topicok, jönnek a tippek, íródnak az elemzések. Most ezt szeretnénk még egy kicsit magasabb szintre emelni, és külön elismerni azokat a felhasználókat, akik sokat tesznek a közösségért.

Augusztustól minden hónapban 1 hónapos Logibet-előfizetéssel díjazzuk a közösség legaktívabb 2 tagját. Fontos szempont, hogy értékes tartalommal lássa el az olvasókat a felhasználó és a segítő szándék vezérelje. A kiválasztottakat a Discordon tesszük közzé minden hónapban elején, akik ezt követően 1 hónapos normál előfizetést kapnak a Logibeten, amellyel bármennyi tippmesterre feliratkozhatnak és még a discordos zárt szobákhoz is hozzáférést kapnak.

Miért érdemes csatlakozni a Discordhoz?

  • A több száz aktív tag együtt szurkol, együtt izgul és ötleteket, tippeket cserél, így te is sok értékes információra lelhetsz.
     
  • Mert profi tippmesterekkel is beszélgethetsz a különböző szobákban.
     
  • Mert itt láthatod az angol lóversenyes szaki tippjeit teljesen ingyen. Az eredményeket itt találod!

 

Mi a Hathárom-Logibet közös Discordjának célja?
Célunk, hogy megteremtsünk egy egymást segítő, baráti platformot, ahol minden sportfogadó segítséget kaphat és közösségre lelhet.

 

Csatlakozz tehát az egyre növekvő közösséghez és profitálj te is a sportfogadók ötleteiből vagy oszd meg te a legtutibb tippeket!

 


>>> Így csatlakozz a több, mint ezer fogadótársadhoz! <<<

 

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.

2: Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.

3: Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.