EXTRA

Ez bizony egy 10/10-es tipp a Debrecen meccsére

  • varin
megosztom

A Lokira habkönnyű meccs vár a városi testvércsapat ellen. Íme az oddsok.

Szerdán már a második fordulót rendezik az NB II-ben, a topfavorit Debrecen ezúttal a városi riválishoz, a DEAC-hoz látogat. A látogat persze költői túlzás, hiszen a mérkőzést a Nagyerdei Stadionban rendezik, a végeredmény pedig aligha lehet kérdéses.

{"headTitle":"DEAC-DVSC","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-05 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"DEAC","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"DVSC","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A két klub közötti szoros kapcsolat szinte magától értetődő, az egyetemi csapat tele van olyan futballistákkal, akik legszebb napjaikat éppen a Loki mezében élték meg, mindemellett idén nyáron is több kölcsönjátékos került át a DEAC-hoz. Talán minden debreceni szurkoló számára ismerősen cseng Nagy Zoltán, Sigér Ákos, Spitzmüller István, Urbin Péter, Luis Ramos vagy Ibrahima Sidibé neve - habár utóbbi két játékos már nem tagja a csapatnak, viszont fontos szerepet játszott a feljutásban.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A városban egyértelműen prioritás a Loki feljutása, a DEAC esetében még az NB II-es szereplés is kérdéses lenne, amennyiben végigment volna a harmadosztályú bajnokság. Hogy mennyire a Loki maradt az első számú csapat, arról Bács Zoltán, az egyetem kancellárja is külön nyilatkozatban tért ki. 

A két csapat júliusi felkészülési meccsét 5-1-re nyerte a DVSC

"Nos, amíg én vagyok az egyetem kancellárja, nem vesszük át a Loki helyét sem a labdarúgásban, sem a női kézilabdában. És nem csupán azért, mert öntudatra ébredésemtől fogva Loki-szurkoló vagyok. Én a DVSC-be beleszülettem, és így is fogok már meghalni. 

Azt hittük, megvalósul az álmunk, feláll a debreceni futballpiramis: a csúcson, az NB I-ben a DVSC, az NB II-ben a DEAC és az NB III-ban a DVSC tartalékcsapata. Csakhogy szombaton ledőlt a gúla csúcsa. De a DEAC ettől még háttércsapat marad, a célunk a bennmaradás, a Lokinak meg a feljutás.

A DVSC kiesése után felmerült, hogy el sem indulunk az NB II-ben. De végül, egy vasárnapi egyeztetést követően az indulás mellett döntöttünk. Abban bízva, hogy jövőre visszajut a DVSC az NB I-be, és a piramis helyreáll" - olvasható a DEAC honlapján.

Ilyen szavak után nehéz nem abban hinni, hogy a Lokinak a vártnál is könnyebb dolga lesz a DEAC ellen. A sima debreceni sikert bukhatatlannak érezzük, míg a Loki HT/FT sikere 1.80-szoros pénzt fizet a bet365-nél.

{"headTitle":"DEAC-DVSC","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-05 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Félidő/Vége: Debrecen/Debrecen","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374657] 2020-08-05 17:00:00 Debreceni EAC - DVSCx;
megosztom