Sportfogadás

Közel 1000-szeres oddscsökkenés egy topligás kombinál? Lehetséges!

  • varin

A fogadás sajnos elhasalt, de érdekességként így is beszámolunk erről a rekordgyanús szelvényről.

Ritka eset, hogy egy vesztes szelvénnyel vagy tippel büszkélkedünk el, ám a rutinos sportfogadók és játékosok pontosan tudják, ezekből is lehet okulni, tanulni. Most a hétvégi olaszos overkombira tekintünk vissza néhány sor erejéig, amelynek zöldülésére bár igazából nem volt reális esély, érdekes dolgokat figyelhettünk meg.

Én még 1100 feletti szorzóval tudtam megjátszani, de mire a Discordra beírtam, már 896-szoros odds volt arra, hogy az alábbi öt mérkőzésen legalább öt gól esik. Ennek a realitása persze miniatűr volt már a kezdéskor is, de kettes vagy éppen hármas kötésekkel nagyon is érdemes volt megpróbálni ezt a bravúrszelvényt.

Mire elkezdődött az első meccs, a kombi 1100-as szorzóról 250 körülire csökkent le, köszönhetően annak, hogy az öt tipp szorzója mind-mind lecsökkent 3 körülre.

Noha nem elhanyagolható tény, hogy esély sem volt a szelvény bármely elemének zöldülésére, az, hogy egy ilyen elképesztően extrém oddsesést sikerült megfogunk egy topligában, kitűnően bizonyítja, milyen jó befektetést kötöttünk.

Az oddsesésnek köszönhetően pedig a különböző szelvényeket már a kezdés előtt akár fel is vehettük volna 1.8-szoros profittal.

A befektetett munka (vagyis az oddsfigyelés és éberség) tehát meghozta a gyümölcsét, mert bár nem nyertünk, de olyan szelvényt sikerült megjátszanunk, amelyben hatalmas volt az érték. Hosszútávon ez pedig sokkal többet számít, mint az, hogy ez a szelvény vesztes lett.

 

Chinestar szelvénye

De hogy egy nyertes szelvényt is mutassunk a cikkben, emeljük kalapunkat Chinestar kolléga előtt, aki 46-szoros szorzóval fogta meg, hogy a Genoa-Verona mérkőzésen mindkét csapat kap piros lapot. 5000 forintra 230 ezer, nem éppen csúnya fogadás!

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<