NB II

Gólparádéval kezdheti meg a menetelést a Loki

  • varin

Azért annyira nem kötelező ez a győzelem, mint az oddsok sugallják.

Igazi rangadóval kezdődik meg az NB II vasárnapi játéknapja, hiszen a Debrecen ellenfele a mindenkire veszélyes Budaörs lesz. Azt ugyanakkor kár is letagadni, hogy a DVSC - talán a Vasast leszámítva - jelenleg minden csapat ellen toronymagas favorit kéne legyen, amely egyébként az oddsokban is jól látszódik.

{"headTitle":"Debrecen-Budaörs","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-02 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Budaörs","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mindkét együttes igen jól erősített a nyáron, amelynek láthattuk is a nyomát az előkészületi meccseken. Bognár György csapata több rutinos játékost is szerződtetett, a felkészülési találkozókon pedig hozták is a kötelező meccseket, a Pakson bekapott öt gól aligha törte meg Sajbánék lendületét. Noha a keret eléggé kicserélődött, Kulcsár Tamás végleges megszerzése vagy Petneházi Márk átigazolása igen jól cseng, így biztosak lehetünk benne, hogy ebben a szezonban is egy mindenkire veszélyes, támadó felfogású csapatot láthatunk Bognár kezei alatt.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

 

Debrecenben hasonlóan nagy változások történtek, hiszen az idegenlégiósok, mint Trujics, Adeniji, Garba, Habovda, Nagy Sándor vagy Milunovics távoztak, míg az érkezők között igazi debreceni legendákat találunk. Kondás Elemérék visszahozták a Sós-Varga-Korhut hármast, illetve érkezett Zöldesi Illés, Tischler Patrik és Poór Patrik is.

A legjobb NB II-es tipsterek a Logibeten
Tippmester Tipp Profit ROI
Varin 484 +309.53 10.76%
Griezmann* 207 +161.44 19.07%
Tomihmv 77 +62.80 14.33%
*: Összes magyar foci

A hangulattal szinte biztosan nem lesz gond, csak bérletből már bőven 2000 felett fogyott a Cívisvárosban, ami köszönhető annak a masszív átalakulási hullámnak, amely elkezdődött a Hajdúságban. Az ultrák is nagyon készülnek a visszatérésre, úgyhogy az NB I-es hangulat garantált, már csak a futballistáknak kéne valami hasonlót prezentálniuk a pályán.

Fogadási szempontból egyértelmű az irány, amely felé elindulunk, hiszen a budaörsi csapat a pálya mindkét végében igencsak gólképes, míg a Debrecen akár egyedül is meglőheti az overt.

{"headTitle":"Debrecen-Budaörs","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-02 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374633] 2020-08-02 17:45:00 DVSC - Budaorsx;