Horvát foci

Nem csak a statisztika szól ezen tipp mellett

  • mr.blonde
megosztom

Semleges pályán, zárt kapuk mögött rendezik a horvát kupa döntőjét, ahol az oddsok alapján a Rijeka a favorit.

A Horvát Kupa szombati fináléjával záródik déli szomszédainknál a klubszezon, a kupadöntőt pedig a HNK Rijeka és a Lokomotiv Zagreb vívja. A helyszín a horvát riviérán található Sibenik városa lesz, ahol nézők nélkül döntik el a serleg sorsát a csapatok.

A szezon előtt kevesen gondolták volna, hogy az éveken át a Dinamo Zagreb fiókcsapataként (is) működő Lokomotiv ilyen kiváló szezont produkál. A kisebbik zágrábi alakulat a 2. helyen zárt a bajnokságban, amivel kivívta a jogot a Bajnokok Ligája selejtezőjében való indulásra.

Nem akármilyen körülmények között jött ez a bravúr: az utolsó fordulóban a második helyen álló Eszék (Osijek) együttesének volt vendége a Lokomotiv és csak a győzelemmel tudta volna megelőzni a vendéglátókat. Bár Kleinheisler Lászlóék megszerezték a vezetést, a Loko végül beforgatta a meccset és egy 88. percben szerzett (ön)góllal belőtte magát a BL-be.

Ezzel története legnagyobb sikerét érte el a klub, ilyen előkelő helyen még soha sem tudott zárni az élvonalban. Kupát sem nyert még a gárda, döntőt is csak csak egyszer játszott, szóval nem túlzás azt állítani, hogy fennállása legjobb idényét produkálja a gárda.

[3331258] 2020-08-01 20:30:00 Rijeka - NK Lokomotivax;5

Hogy végül mennyire lesz sikeres a szezon, az nagy kérdés. Az kétségtelen, hogy nem lehet panasz a formába, ugyanakkor a Rijeka azért kemény dió lesz. Papíron a második legerősebb horvát csapatról beszélünk, és ha nincs a leállás vélhetően meg lett volna az ezüst is. A fiumeiek formája viszont igen jó lett az idény végére, hiszen az utolsó négy körben 12 pontot szereztek, legyőzve többek között a Dinamót és a Hajduk Splitet is.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Mire érdemes fogadni?

Nyilván a bajnoki helyezés feldobhatta a hangulatot a Lokomotivnál, viszont egyben magában is hordozza a veszélyt, hogy mentálisan jól lakott a csapat. Persze van mibe kapaszkodni a vendégeknek, hiszen a szezon három meccséből egyszer sem kaptak ki a Rijekától.

Viszont mind a három meccsen volt gólváltás. Ez az opció most is megfontolandó, hiszen mindkét csapat gólerősen fejezte be a szezont, a győzelemért pedig gólokat kell rúgni.

A Rijeka ráadásul tudja a siker receptjét, hiszen ő a címvédő, tavaly a Dinamo Zagrebet sikerült megvernie a fináléban 3-1-re.

Nyilván egy döntőn nehéz a gólokra fogadni, de mégis jó esélyt látunk rá, hogy mindkét csapat betaláljon. A fogadók tétjei kezdik levinni a Rijeka szorzóját, ugyanakkor a Lokomotivot egy ilyen pozitív és szerencsés szezon után nem írnánk le.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

{"headTitle":"Rijeka - Lokomotiv Zagreb ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-01 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3331258] 2020-08-01 20:30:00 Rijeka - NK Lokomotivax;
borítókép: nk-rijeka.hr
megosztom