Sztártipp

Erre tippel Berbatov az FA Kupa döntőjében

megosztom

Ezúttal nem vállalt rizikót a bolgár legenda, azonban a papírforma tippjével is 6-szoros pénz ütheti a markunkat.

A hétvége egyik legjobban várt futball mérkőzése kétségkívül az Arsenal és a Chelsea FA Kupa döntője lesz. A bukmékerek valamivel esélyesebbnek tartják Frank Lampard legényeit, de összességében egy elég kiegyenlített és nehezen jósolható döntőre van kilátás. 

{"headTitle":"FA Kupa, döntő","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-01 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal","odds":"3.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"2.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hasonlóan látja a helyzetet a Manchester United egykori klasszisa, Dimitar Berbatov is:

"Nem könnyű jóslatokba bocsátkozni az FA Kupa döntőjét illetően. Bármelyik csapat nyer, az edző első komoly trófeája lesz.

Úgy gondolom, hogy a két csapat közel hasonló játékerőt képvisel. 

Az Ágyúsoknak óvatosnak kell lenniük, mert hajlamosak hátul hibázni, a Chelsea pedig nem az a csapat, aki ezt ne használná ki. 

Kíváncsian várom, hogy Arteta és Lampard miként közelíti majd meg a meccset. Az biztos, hogy mindkettejük önéletrajzában jól festhet egy FA Kupa-cím." 

"Bízok benne, hogy 90 percet követően döntetlenre állnak majd a csapatok, hogy minél tovább élvezhessük ezt a pazar meccset. Ugyanakkor nem szeretném, ha büntetőkkel dőlne el a döntő, mert az szörnyű lezárása egy meccsnek. Olyankor a játékosok idegesek és szenvednek, ezt pedig utálom nézni."

Ettől függetlenül, ha tippelnem kellene, akkor a megérzésem 1-1-es végeredményt súg.

Berbatov tippje mondhatni papírforma, hiszen a    éppen erre a kimenetelre fizeti a legkevesebb pénzt, igaz, még így is 6-szoros kasszát ér

 

Tudtad?

A BetClic-nél ezt a fogadást kockázatmentesen küldheted játékba, hiszen az iroda a hatháromról regisztráló ügyfeleinek 20.000 forint értékű ingyenes fogadást biztosít. 

 

 • Regisztrálj ezen a linken keresztül a BetClic oldalára és használd a HATHAROM bónuszkódot
   
 • FONTOS! A regisztráció során igényeld a bónuszt! 
   
 • Tegyél meg egy befizetést és fogadj bármilyen sporteseményre legalább 1.50-es szorzón 
   
 • Amit lezárul a fogadásod (véget ér a meccs), a BetClic jóváírja a számládon az első fogadásod összegét - függetlenül attól, hogy nyert a tipped vagy vesztett 
   
 • Az üdvözlő bónusz (Freebet) összege maximum 20. 000 HUF 

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 

betclic

 

megosztom