Serie A

Ez a legjobb tipp az Atalanta-Interre!?

  • Tomihmv
megosztom

Sorsdöntő mérkőzést rendeznek az olasz bajnokság utolsó fordulójában, a tét ugyanis az ezüstérem.

Vajon mely csapatnak jön össze az ezüstérem? - Fotó: youtube

Szombaton és vasárnap az utolsó, vagyis a 38. fordulót rendezik a Serie A-ban. Az első nap főként az élbolyhoz tartozó gárdák lépnek pályára, amely meccsek közül kétségkívül a legnagyobb téttel az Atalanta-Inter csata bír, mely az ezüstéremről hivatott dönteni.

Perpillanat az Inter 79 ponttal a második helyen áll, míg az Atalanta 78 egységgel követi, és még a negyedik helyezett Laziónak is van esélye az ezüstéremre, hiszen a rómaiaknak is 78 pontjuk van. Azonban az egymás elleni eredmények az Atalanta javára billentik a mérlegnyelvét a Lazióval szemben, vagyis, ha szombaton a bergámóiak nyernek, akkor biztosan ezüstérmesek lesznek. Az Inter is csak győzelme esetén mehet biztosra, iksz esetén legalább a bronzot megszerzi, de az ezüst is összejöhet számára, ha a Lazio nem tud nyerni Nápolyban.

Igen nagy téttel bír tehát ez a csata, ráadásul a milánóiaknak van törleszteni valójuk, hiszen tavaly azonos pontszámmal végeztek az Atalantával, de mivel az egymás elleni eredményekben a bergámóiak voltak a jobbak, így ők szerezték meg a bronzérmet. Vagyis nagy kérdés, hogy az Inter vissza tud-e vágni, vagy az Atalanta megint kiénekli a sajtot riválisa szájából.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Az biztos, hogy a formákra nem lehet panasz egyik oldalon sem, hiszen a hazaiak január 20-a óta (!) nem veszítettek tétmérkőzést, ez pedig 19 meccset (!) jelent zsinórban. Az utóbbi hetekben becsúszott egy-két remi ugyan Gasperiniék számára, de a Verona elleni ikszet leszámítva ezek is vállalhatók voltak (Juventus, Milan). 

A vendégek hétmeccses veretlenségi sorozattal a hátuk mögött érkeznek a Stadio Atleti Azzurri d'Italiába, amely intervallumban négy sikert és három ikszet számlálnak. A főpróbájuk pedig jól sikerült, hiszen hétközben rangadót nyertek a Napoli ellen, ugyanis hazai pályán 2-0-ra sikerült legyőzniük a délieket.

Noha nagy a tét, az Atalanta biztos nem lassít majd, megpróbál diktálni, az Inter pedig bőven képes lehet felvenni vele a versenyt, így pedig egy igazán jó kis csörte is kikerekedhet a történetből. Főleg úgy, hogy, ha ezzel a meccsel egy időben zajló Napoli-Lazión olyan eredményre áll, akkor bizony mindkét csapatnak kockáztatnia kell.

Mindezeknek köszönhetően kimenetelre nem fogadnánk, a gólokban viszont látunk fantáziát. Szerintünk legalább három találat könnyedén összejöhet, és a mindkét csapat betalál opcióra is nagy esély van. Ezek kombinációja pedig összességében egy korrekt szorzót ad ki, amit játékba is küldünk ezen a roppant nagy téttel bíró találkozón.

{"headTitle":"Atalanta - Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-01 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3135833] 2020-08-01 20:45:00 Atalanta - Interx;
megosztom