Francia Ligakupa

Nem értünk egyet a bukikkal a PSG-Lyon döntőn

Triplázásra készül a PSG, amely péntek este a Ligakupa döntőjében a Lyon ellen lép pályára.

A bajnokság megnyerése után múlt héten a St. Étienne ellen a Francia Kupát is behúzta a PSG, amely így már duplázásnál tart, ha pedig nyerni tud pénteken, akkor összejön mind a három hazai sorozat a számára. Erre azért meg is van minden esélye, bár kétségtelen, hogy a Lyon azért jelent némi veszélyt a fővárosiakra.

 

Embed from Getty Images

Csapathírek

Ahogy arról beszámoltunk, a kupadöntőn Kylian Mbappé egy durva belépő után bokaszalagszakadást szenvedett, ami miatt ezt a találkozót ki kell hagynia. Rajta kívül még Thilo Kehrer a biztos kimaradó a hazai oldalon, míg a vendégeknél Youssouf Kone hagyja ki a találkozót sérülés miatt.

A két csapat igyekezett az elmúlt hetekben barátságos meccsekkel felkészülni a Bajnokok Ligája folytatására, de a PSG egy picivel talán előrébb tarthat, hiszen legalább már volt egy valódi téttel bíró ütközete is.

 

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák számai alapján a PSG a meccs esélyese, Neymarék győzelmére 1.50 körüli szorzókon lehet fogadásokat kötni, míg a Lyon sikere akár hétszeres szorzót is érhet. Az biztos, hogy az elmúlt egy évben a Lyon nem sok sót evett meg a PSG elleni meccseken, ugyanakkor minőségi játékosokból nem áll rosszul, így egy mérkőzésen törhet borsot a nagynevű rivális orra alá.

Bár a meccset a Stade de France-ban rendezik, túl sok előnyt annyiból ez nem jelent majd a PSG-nek, hogy szurkolók nem lesznek a stadionban.

Éppen ezt a kvázi semmilyen hangulatot meg is lovagolhatjuk.

A bukik elég magasra lőtték be az over/under határokat, ami egy döntőhöz képest mindenképpen furcsa. Hasonló volt a helyzet a St. Étienne elleni kupadöntőn is, aztán ott egyetlen találat esett összesen.

Nyilván Mbappé kiválása sem a gólok mellett szól, annak ellenére, hogy a PSG támadósora a fiatal titán nélkül is minőséginek mondható.

Összességében azért egy talán még mindig a legnagyobb rangadó Franciaországban, egy zártkapus kupadöntőről beszélünk, így a négy gól alatti végeredményekre kínált szorzók véleményünk szerint játszhatóak.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"PSG - Lyon ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-31 21:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 3.5 gól alatt","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3251729] 2020-07-31 20:45:00 Paris Saint Germain - Lyonx;