MLS

Gólos fogadást kötünk Sallóiék negyeddöntőjére

megosztom

A Sporting Kansas City tizenegyespárbaj után jutott a legjobb nyolc közé, ahol a Philadelphia Union lesz az ellenfele.

Sallói is átesett a kötelező tesztelésen. Fotó: Sallói Dániel Official Twitter

Péntek hajnalban, magyar idő szerint 2 órakor folytatódik az 'MLS is Back Tournament', amelyben már a negyeddöntőben járnak a csapatok. A Sallói Dánielt foglalkoztató Kansas City a Philadelphia Union ellen lép pályára a floridai Bay Lake-en megrendező találkozón és az oddsokból láthatjuk, hogy légiósunk csapata az enyhe favorit. A fogadók is bíznak a sikerükben, hiszen a   -nél például már 1,90-szeres körülire verték le az oddsot.

{"headTitle":"Philadelphia Union-Sporting Kansas City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-28 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Union","odds":"3.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Kansas City","odds":"2.29","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Sallói szép kis jubileumot ünnepelhetett a legjobb 16 közötti, Whitecaps elleni összecsapáson, hiszen 100. alkalommal bújt bele a kansasiek mezébe. A boldogság azonban nem volt határtalan, hiszen a 80. percben pályára küldött újpesti nevelésű csatár a büntetőpárbajban hibázott, de szerencséjére így is sikerült 3-1-gyel kiharcolni a továbbjutást.

A találkozón amúgy a Kansas franchise-rekordot jelentő 36 alkalommal próbálkozott kapuralövéssel!

 

Az Union egy nappal korábban biztosította be helyét a legjobb nyolc között, mégpedig a New England Revolution 1-0-s legyőzésével. A döntő találatot a csapat brazil támadója szerezte a 63. minutumban, aki amúgy a tornán harmadszor lépett pályára, de ez volt az első találata. A találkozó mellesleg elég kiegyenlített volt, de végül megérdemelt győzelmet aratott a Philly, amely továbbra is az egyik legnagyobb underdog a kiírásban.

A csapat főleg a masszív védekezésre próbál építeni, amit jól mutat, hogy az utóbbi 6/4 meccs underes eredménnyel zárult, de

a felek utóbbi öt egymás elleni csatáján is mindig 3-nál kevesebb gólt láthattunk.

A felállások tekintetében nagy változás egyik oldalon sem valószínű, ami azt jelenti, hogy Sallói továbbra sem számíthat kezdésre. Ugyanakkor jó eséllyel ismét a pályán láthatjuk majd, amikor a hajrában frissít a csapaton a magyar származású, játékosként az ETO-ban is megforduló Peter Vermes vezetőedző.

Fogadási szempontból egyet kell értenünk a fogadókkal, hiszen szerintünk is a Kansas City felé billen a mérleg, ugyanakkor érdemesebbnek látjuk a gólokra, illetve azok hiányára fogadni. A két underdog nem hinnénk, hogy eszetlenül menne egymásnak, hiszen a továbbjutás egy meccsen dől el, így komoly taktikai harcra számítunk. Ehhez képest az under 3.5 gólra egészen korrekt oddsot kapunk, amit így be is húzunk.

{"headTitle":"Philadelphia Union-Sporting Kansas City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-28 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - 3.5 alatt","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3378363] 2020-07-31 02:00:00 Philadelphia Union - Sporting Kansas Cityx;
megosztom