Serie A

Sarri nyilatkozatára felrobbantak a szorzók

  • mr.blonde

A Juventus edzője kifakadt a Cagliari elleni vereség után és azt mondta, hogy pihenőre küldi a játékosait.

A Juventus úgy lépett pályára szerda este a Serie A 37. fordulójában, hogy már biztosan bajnoknak mondhatta magát, ennek megfelelően Maurizio Sarri vezetőedző több poszton is olyan játékosoknak szavazott bizalmat, akik a szezon során csak kevés játéklehetőséghez jutottak.

 

Embed from Getty Images

 

A rotálásnak meg is lett az "eredménye", hiszen a bajnokcsapat 2-0-ra kikapott Szardínián. A találkozót követő sajtótájékoztatón Sarri meglehetősen pipa volt és ugyan megvédte a játékosait, de ezzel párhuzamosan nekiment az olasz szövetségnek is.

"Az a probléma, hogy mi vagyunk Európában az egyetlen csapat, amelynek 5 meccse volt 12 nap alatt. Majd meglátjuk, hogyan nézünk ki holnap és ha kell, akkor hétvégén az U23-as csapatot fogjuk pályára küldeni, így akkor mindenkinek jutna egy kis pihenő" - füstölgött Sarri, akinek szavaiban azért van némi igazság, hiszen a mester már hetek óta arra panaszkodik, hogy csapatán a fáradtság jeleit véli felfedezni, ami nem csak a koncentráció hiányában, hanem a sérülések számában is megmutatkozik.

"Lassan járattuk a labdát, ami azt jelenti, hogy megkönnyítettük az ellenfél dolgát. Kilenc játékost hagytunk otthon különböző problémák miatt, szóval nyilvánvalóan van miért aggódnom a Lyon elleni meccs miatt" - fogalmazott Sarri.

Egyszóval Sarri kifakadt, méghozzá joggal, de ahogy belengette az U23-as csapat szerepeltetését, a fogadók rögtön be is támadták az utolsó fordulós meccs piacait. A fogadóirodák eleve óvatosan bántak az oddsokkal, hiszen az ellenfél a Roma lesz, vagyis amolyan rangadóféleségről beszélünk.

A fogadókat viszont ez sem hatotta meg és folyamatosan tolják le a Roma szorzóját. A Juve sikere cikkünk írásának pillanatában 2.50-es átlagszorzón állt. Íme:

 

 

Mire érdemes figyelni?

Mielőtt rohannánk a Cofidishez, hogy megtegyük a Roma győzelmét, nem árt azért megvizsgálni ezt a találkozót tüzetesebben. Ne feledjük, hogy a fővárosiak már biztosan az ötödik helyen végeznek, ráadásul a jövő héten - a Juventushoz hasonlóan - nemzetközi kupameccsük lesz nekik is.

Nem tudhatjuk tehát, hogy a Farkasok milyen kerettel utaznak majd Torinóba - az, hogy utazni kell, eleve növeli a pihentetés esélyét -, egy számukra teljesen tét nélküli meccsre.

Továbbá Sarri sem mondta még 100 százalékra, hogy az ificsapatot küldi majd a meccsre, így azért elképzelhető, hogy 8-10 darab A-csapatos kerettag azért ott lesz a keretben. Persze az is elképzelhető, hogy úgy tesz, mint Jürgen Klopp a tavasszal...

Mindenesetre a piac reakciója önmagáért beszél, érdemes lesz figyelni a meccsel kapcsolatos híreket.

 

Te mit teszel ebben a helyzetben?

 

 

 

 

[3135837] 2020-08-01 20:45:00 Juventus - Romax;