Sportfogadás

Te mit csinálnál ezzel a szelvénnyel, ha a tiéd lenne? - szavazás

megosztom

Sokat küzdött a profitért, de érdemes eladni az igazán nagy kaszálás előtt ezt a szelvényt?

Szinte napra pontosan 13 hónapja publikáltam egy izmos kis longterm-kombit, amely hat elemből állt és 32-szeres pénzt ígért. A szextettből már öt esemény véget ért (egyet töröltek, négy nyert), ám a legnehezebb tipp még hátravan. Régi olvasónk, Lord Mikkamakka osztotta meg velünk szelvényét, azon morfondírozva, mi is lenne a jó döntés.

 

 

A fogadó egy rövid gondolatmenetet is csatolt a kérdéséhez, mely így szól:

"Tanácstalan vagyok a szelvénnyel kapcsolatban, mert a hatból már csak egy esemény van hátra, kiszurkoltunk több outrightot, ám a pénzemnek még a dupláját sem kapom vissza.

Viszont látni kell a másik oldalt is, hogy a Barca jelenleg nemhogy a következő körben a Bayern Münchent, de talán még a Napolit sem fogja tudni kiverni 1-1-ről a BL-ben. Nem tudom, hogy legyek-e óvatos vagy sem."

Ne feledjük, hogy olvasónk dilemmája egyáltalán azért merülhetett fel, mert a bet365 korai kifizetés (cash out) funkciójának köszönhetően a fogadásainkat menet közben is tudjuk menedzselni. Sőt, akár alvás közben is nyerhetünk ezzel a különleges funkcióval, amelyről itt bővebben is olvashattok.

A kérdés tehát egyszerű, mi szerintetek ilyenkor a jó döntés: ha már ennyit szurkolt a szelvénynek, hagyja bent vagy szégyen a futás, de hasznos alapon vegye ki az aprócska nyereményét?

Te mit tennél a fogadó helyében?x;
megosztom