NB II

45 százalékos kamat 10 hónapra? - itt vannak az első szorzók az NB II bajnokára!

megosztom

Óriási favoritnak hozták ki a Lokit a bukmékerek, a Vasas és a Kaposvár lehet a kihívó. Szorzók az NB II bajnokára.

Augusztus 1-jén, vagyis szombaton elrajtol a Merkantil Bank Liga 2020/21-es idénye. Sokan - köztünk mi is - úgy gondolják, hogy ez lehet minden idők egyik legjobb és legizgalmasabb másodosztályú bajnoksága, hiszen olyan komoly tradíciókkal rendelkező klubok küzdenek majd egymással, amelyek sok-sok évnyi - esetleg évtizednyi - NB I-es múlttal rendelkeznek.

A 20 csapatos bajnokságban olyan csapatok versenyeznek majd egymással, mint hétszeres bajnok Debrecen, a hatszoros bajnok Vasas, a négyszeres bajnok Győr, a Nyíregyháza, a Békéscsaba, a Szeged, a Szombathelyi Haladás, a Szolnok, a Pécs vagy a Kaposvár.

Korhut Mihály Görögországból tért haza Debrecenbe, hogy visszasegítse nevelőegyesületét az élvonalba // Fotó: dvsc.hu

Arról, hogy mennyire furcsa helyzet állt elő a magyar klubfutballban, már korábban írtunk, vagyis, hogy a lakosságszámok alapján akár az is előfordulhat, hogy a következő NB II-es bajnokságban magasabb átlagnézőszámok születnek majd, mint az NB I-ben.

2020-08-01;9117
2020-08-02;9117

Szóval remek kis bajnokságnak néz elébe az NB II, amely most vasárnap az első fordulóval útjára is indul. Bár a nyitókör párosításaira még nem kínálnak szorzókat a fogadóirodák, az Unibet most megnyitotta a fogadási piacokat a 2020/2021-es bajnokság végső győztesére.

Szerinted melyik csapat nyeri az NB II 2020/21-es idényét?x;

Nem meglepő módon az NB I-ből kiesett Debrecen a bukmékerek favoritja, azonban a Loki 1.45-ös szorzója kicsit túlzónak tűnik. Bár a hajdúságiak korábbi válogatott labdarúgókkal tudták megerősíteni a keretüket, riválisból akad azért bőven. Ott van mindjárt a Vasas, amely az Újpest csapatkapitányát és az NB I aktuális gólkirályát is meg tudta szerezni, az angyalföldiek csapatépítése ráadásul már a hónapokkal korábban elkezdődött. A fővárosi piros-kékek végső sikere 4.50-szeres szorzóval kecsegtet.

Nem szabad leírni a nyári felkészülési időszakban a Ferencvárossal és a Fehérvárral is döntetlent játszó Szombathelyi Haladást sem, amely Mátyus János téli érkezése óta folyamatosan halad előre. Az NB I-ből kipottyanó Kaposvár is képes lehet a feljutásra, bár a Rákóczi keretéből jó pár meghatározó játékos távozott az élvonalbeli búcsú után.

Vérmes reményekkel vág neki az idénynek a Szeged, a Budaörs és két kisalföldi gárda, a Győri ETO és a Gyirmót is, és akkor nem beszéltünk még olyan csapatokról, mint a Nyíregyháza, a Békéscsaba vagy a hosszú idő után ismét életjelet adó Pécsi MFC.

Az biztos, hogy ilyen erős másodosztály maximum valamikor a megboldogult régi szép időkben lehetett, ennek ellenére a bukmékerek szerint az aranyérmet már most oda lehet adni a Debrecennek.

 

Te egyetértesz a szorzókkal?*

 

 

 

 

*Cikkünk publikálása óta a szorzók megváltoztak, a számok mozgását az Unibet oldalán tudod megtekinteni.

{"headTitle":"NB II 2020/2021 - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-16 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"DVSC ","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Vasas","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kaposvár","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Gyirmót FC ","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Budaörs","odds":"16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Győri ETO","odds":"16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szeged","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Haladás","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

Miért válaszd az Unibetet?

unibet
megosztom