Sportfogadás

Most éri meg fogadni, ha hiszel Trump duplázásában

megosztom

Ugyanis immár több, mint duplázni tudsz vele. Igaz, az előzetes felmérések alapján bajban van a regnáló amerikai elnök.

2020 őszén az amerikai politika legfontosabb eseményére, azaz az elnökválasztásra kerül sor - ezzel már egy részletekbe menő anyagban is foglalkoztunk korábban - amelyen Donald Trump a demokrata párt jelöltjével, Joe Bidennel küzd majd meg. Ugyan az előzetes felmérések alapján több fontos államot elveszített Trump és összesítve is vezet ellene kihívója, ő cseppet sem kételkedik abban, hogy a nép másodjára is megválasztja.

A november 3-án megrendezésre kerülő elnökválasztáson "a csendes többség” hallatni fogja hangját - írta vasárnapi Twitter-bejegyzéseinek egyikében az amerikai elnök, célozva arra, hogy szavazói a szokásosnál kisebb létszámban jelentek meg nagygyűlésén. Ehhez képest azt is hozzátette, hogy

a Trump-kampány lelkesedése sokak szerint nagyobb, mint bármely kampányé nagyszerű országunk történetében. Nagyobb, mint 2016-ban volt.

Újabb twitteres bejegyzésekben hozzáfűzte, hogy kihívója, Joe Biden, a demokraták várható elnökjelöltje szerinte nem mondhat magáénak ekkora lelkesedést. "A csendes többség november 3-án beszélni fog” - írta és leszögezte, hogy véleménye szerint a "hamis közvélemény-kutatások és hamis hírek nem fogják megmenteni a radikális baloldalt”.

Nos, a legnagyobb téteket befogadó partnerirodánknál, azaz a   -nél nem gondolják, hogy az elnök tweetjei korrelálnának a valósággal, hiszen Trump az oddsok alapján egyre nagyobb underdog. Jelenleg már majdnem 2.50-szeres szorzón fogadhatunk rá, ugyanakkor nem gondolnánk, hogy ez nagyon tovább nőne - inkább csökken majd - hiszen a bukik jellemzően nem lépnek kétszer ugyanabba a folyóba.

{"headTitle":"USA választás 2020 győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-14 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Joe Biden","odds":"1.574","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Donald Trump","odds":"2.480","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<

megosztom