Sportfogadás

Őrült fogások tömkelege vár ennél a fogadóirodánál

megosztom

Unod már a hétköznapi fogadásokat? Megmutatnád a spanoknak, milyen őrültséggel lehet kaszálni? Ezt neked találták ki!

Ha őrült fogadásokról van szó, akkor irány a 22bet, amely továbbra is nagy népszerűségnek örvend kis hazánkban. Az irodánál gyakorlatilag az összes sportágra tudunk fogadni, a speciális fogadási lehetőségek terén pedig az átlagnál is szélesebb a spektrum, ahogyan erről már korábban is beszámoltunk

  -nél tehát többek közt olyan őrült fogadásokat találunk, minthogy Serena Williamset doppingoláson kapják (@15.00), vagy, hogy Erdő Péter esztergomi érsek lesz a következő pápa (@15.00). Mindenféle közéleti témák is előbukkannak és politikailag is erős a felhozatal, de az aktuális kérdéseket sem hagyja szó nélkül a bukméker. 

Fogadhatunk arra is például, hogy 2020 végéig legalizálják a füvet Oroszországban, erre is 15-szörös pénzt ajánl a buki

Rálelni ezekre a fogadásokra nem nagy ördöngösség - kattints a felső sávban a 'Sport' menüpontra és az ehhez kapcsolódó jobb sávban görgess le 'Speciális Fogadásokig'. Erre kattintva már csemegézhetsz is a jobbnál jobb, olykor vicces piacokon.

Így találod meg a speciális fogadási lehetőségeket.


Miért éri meg regisztrálni?
 

A 22bet magyar nyelven is elérhető, felülete könnyen és gyorsan kezelhető, az ingyenesen letölthető mobilalkalmazás pedig további kényelmi funkciót nyújthat a játékosoknak. Hozzá kell tennünk, hogy ugyan a felület döntő része valóban elérhető anyanyelvünkön, sajnos ez nem igaz a különleges fogadások részre.

Az 22bet ügyfélszolgálata amúgy napi 24 órában rendelkezésére áll, a hét minden napján, e-mailen vagy élő chaten keresztül a support-en@22bet.com címen. Magyar nyelvű ügyfélszolgálat viszont egyelőre még nincs.

 

A      a sportfogadni vágyó játékosok számára két állandó bónuszakciót kínál:
 

  • minden új regisztráló játékos jogosult maximum 35 000 HUF értékű üdvözlő bónuszra 
     
  • minden már regisztrált játékos jogosult a maximum 30 000 HUF értékű 'Péntek újratöltve sportbónusz' ajánlatra

 

22bet

 

megosztom