Olasz foci

Gólkényszerben Ronaldo, akár 14-szeres pénzt is hozhat a sztárcsatár

megosztom

A Juventus már bebiztosította a bajnoki aranyat, így egy emberként küzdhet a nemes célért, CR7 gólkirályi címéért.

A Sampdoria 2-0-s legyőzésével eldőlt a Scudetto sorsa, amely zsinórban kilencedik alkalommal landolt a Zebrák ölében. Persze ezt már régóta várni lehetett, csak idő kérdése volt, hogy matematikailag is behozhatatlan előnyre tegyenek szert a torinóiak. Két meccs azért még hátra van a szezonból és az utolsó idegenbeli küzdelmet a már biztosan bennmaradó középcsapat Cagliari otthonában játsszák.

Természetesen ennek a találkozónak is hatalmas favoritjai a Sarri-legények, de a fogadók kissé szkeptikusak, hiszen már bő egy tizedet emelkedett a vendég szorzó, amely jelenleg 1.55 körül jár. A kimenetelt most mi békén is hagyjuk, bár nem hinnénk, hogy leadja a pontokat a Juve, mindenesetre egy sokkal érdekesebb piacon tartottunk körszemlét.

A pihenésre is jut idő a fárasztó meccsek után. Fotó: Ronaldo Twitter

Tudtad? Ronaldo gólkirályi címe elúszni látszik, hiszen Ciro Immobile három góllal ellépett előtte - a Lazio csatárára 1.04, a portugál zsenire pedig 13.00-szoros oddson fogadhatunk a bet365-nél!

Azt azért tegyük hozzá, hogy sokan Penaldónak csúfolják a portugált, pedig a Sasok ásza több, szám szerint 14 tizenegyest értékesített a szezon során. Érdekesség, hogy Radó András 13 találattal lett gólkirály az MB1-ben, igaz a hazai élvonal 1901 óta íródó történelmében sosem volt ennyire alacsony ez a szám.

Na, de kanyarodjunk vissza az ötszörös aranylabdás Ronaldóhoz. Három különböző partnerirodánknál is megvizsgáltuk a Cagliari elleni góljainak szorzóját és nem mintha meglepődtünk volna, de szignifikáns különbségeket találtunk a bukiknál. Az mondjuk, hogy CR7 bármikor betalál, tehát legalább egy gólt szerez, elég hasonló szorzón pakolható a    ,     és     irodáknál, viszont a mesterhármasoknál már más a helyzet.

Márpedig ha CR7 be akarja érni Immobilét, akkor nagyon bele kell húznia.

Amint azt az alábbi ábra is mutatja, a sztárcsatár 56 mesterhármast ért el karrierje során,  a Juventus színeiben eddig csak kétszer jött össze a bravúr. Ja, legutóbb ki ellen? Igen, pont a Cagliari volt a szenvedő fél, amelynek két akciógól mellett egy büntetőt is berámolt, plusz kiosztott egy gólpasszt Higuaínnak.

A két ősi rivális összehasonlítása a mesterhármasok tekintetében. Forrás: Michel Acosta

Ez mindenképpen jó lecke nekünk, fogadóknak, hogy érdemes alaposan tájékozódni az irodák kínálatában. A legjobb oddsot kínáló   -nél ugyanis négy és fél tizeddel magasabb szorzót kapunk erre a fogadásra (14.00). Azt is láthatjuk, hogy az irodák nem szeretik másolni egymást, így mindhárom bukinál más néven található meg ez a piac.  

{"headTitle":"Cagliari-Juventus ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-29 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ronaldo 3 vagy több gólt szerez","odds":"9.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ronaldo több, mint 2.5 gólt szerez","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ronaldo legalább 3 gólt szerez","odds":"14.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ronaldónak tehát bő 180 perce maradt, hogy a már 300+ trófeát számláló gyűjteményéhez egy még hiányzó darabot adjon. A helyzete piszok nehéz és azt se felejtsük, hogy a Lazio egy idősávval korábban játszik szerdán, így ha Immobile esetleg újra betalál, lehet, hogy Ronaldo csak a kispadon pihenget majd, beletörődve sorsába.

megosztom