Profi boksz

Itt vannak az első szorzók Mike Tyson visszatérésére

megosztom

Szeptember 13-án összecsap a két legenda, az 54 éves Mike Tyson és az 50 éves Roy Jones Jr.Lássuk, mit mondanak az esélyek!

Magyar idő szerint szeptember 13-én hajnalban visszatér a szorítóba minden idők egyik legnépszerűbb bunyósa, Mike Tyson. A korábbi nehézsúlyú világbajnok már hónapok óta pedzegeti a visszatérés lehetőségét, ám a megfelelő ellenfél megtalálása sok időt vett igénybe. Az elmúlt hetekben arról is lehetett hallani, hogy a most is aktív Tyson Fury lehet Iron Mike ellenfele, ám utólag inkább tűnt egy ügyes médiahacknek, mintsem komoly felvetésnek.

Közel két hete azonban robbant a hír, hogy megvan az ellenfél Roy Jones Jr. személyében. A most 50 éves Jones a sportág élő legendája, négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerzett és mivel az Egyesült Államokban igazi sztárnak számít a mai napig, remek választásnak bizonyult.

Amit a meccsről tudni érdemes

Tekintve a két öklöző életkorát, természetesen nem szabad vérre menő küzdelmet várnia senkinek. Sokkal inkább lesz egy remek hírverő meccs, egy igazi bemutató ütközet, mint éles harc. Ezt egyébként "fentről' is biztosítják majd, ugyanis a kaliforniai sportfelügyelet megtiltotta a kiütés lehetőségét, ami azt jelenti, hogy a bírónak kötelessége lesz közbelépni, ha az egyik bunyós elvesztené a fejét és átváltanak "vadállat-üzemmódba".

Mit mondanak az oddsok?

Ilyen előzmények mellett természetesen megkérdőjelezhető a meccs sportértéke, mindenesetre néhány fogadóirodánál már lehet fogadásokat kötni a találkozóra. A BetClic az elsők között nyitott piacot a Los Angelesben megtartandó bunyóra, a szorzók pedig szoros eredményre lehet számítani.

A várakozásoknak megfelelően természetesen Mike Tyson a favorit, az ő győzelme 1.65-ös szorzót fizet jelenleg, míg Roy Jones Jr. sikere 2.10-es oddson pakolható.

Érdekes ugyanakkor, hogy a profi ökölvívással is foglalkozó Monokli portál azt írja, hogy a meccs végén mind a két öklöző kezét fel fogják majd emelni.

Te kire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Mike Tyson - Roy Jones Jr. ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-13 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mike Tyson ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Roy Jones Jr. ","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<

 

Tudtad?

A BetClic 20.000 HUF kockázatmentes fogadást (FREEBET) biztosít a hatharam.com-on keresztül regisztráló játékosai számára, így az alább látható tippsorral X ezer ütheti a markunkat! 

 

Mi az a FREEBET bónusz?
 

  • A FREEBET egy BetClic által kínált fogadási lehetőség, melyet kockázatmentesen használhatsz.
  • Amekkora értékben fogadsz először a regisztrációd után, akkora értékű FREEBET-et, vagyis ajándék fogadást kapsz, de maximum 20 ezer Ft-ot.
  • Ezt az ajándék fogadást bármilyen sporteseményre felteheted.
  • Ha nyer az ajándék fogadásod, a fogadásból származó nyereséget készpénzben hozzáírja az egyenlegedhez az iroda.
  • Ráadásul nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!
     

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 

A     a piac egyik legerősebb üdvözlő bónuszajánlatával várja az új játékosokat, amelynek értelmében minden új regisztráló 20 000 HUF értékű ingyenes fogadást kap.

 

betclic
megosztom