Serie A

Egy meccs, hármas kötés, háromszoros pénz - tipp a Juve bajnokavatójára(?)

  • varin

Más csapat nem kaparta ki a gesztenyét Sarriéknak, így az Öreg Hölgy maga kell megnyerje a Scudettót.

Csütörtökön nem sikerült Maurizio Sarriék első lövése a Scudettót illetően, a Juventus kikapott Udinében, és mivel az Inter szombaton 3-0-ra nyert Genovában, az Öreg Hölgy előnye jelenleg csupán négy pont. Amennyiben tehát Ronaldóék verik a Sampdoriát, ismételten révbe érnek, ám a jelenlegi Juve finoman szólva sem tűnik meggyőzőnek.

{"headTitle":"Juventus-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-26 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sampdoria","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

"Az idénynek ebben a szakaszában egyre nehezebb játszani, mindannyian fáradtak vagyunk. Nem voltunk kellően agresszívak sem. Nem könnyű feladat kilencven percig mentálisan és fizikailag is topon lenni. A meccsek kiszámíthatatlanok és a pillanatok alatt változhatnak a dolgok. Jóval fáradtabbak vagyunk mentálisan, mint fizikailag" - idézi a Nemzeti Sport Sarri mester nyilatkozatát.

Ez nem fest túlságosan jó képet a Bajnokok Ligája folytatását megelőzően, hiszen amíg a bajnoki cím szinte biztosan meglesz a Juve számára, addig a nemzetközi kupában nem áll jól Roniék szénája.

A Samp legyőzése persze nem okozhat problémát, Gabbiadiniék már a Genoa elleni városi rangadón sem erőltették meg magukat igazán, az pedig már szinte mindegy, hogy a 11. vagy a 15. helyen végeznek.

Szoros hazai győzelem van kilátásban, az elmúlt években nem voltak nagy kiütések ebben a párosításban, így a szokásos 2-1, 3-0, 2-0 körüli eredmény várható. Mindezt megfűszerezzük egy CR7-góllal, a portugál ugyanis hátrányba került Immobilével szemben, így kell tőle gól a Doria ellen az egyenlítéshez.

{"headTitle":"Juventus-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-26 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: Juventus + Ronaldo gólt szerez + 4 gól alatt","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bet Builder: Juventus + Ronaldo gólt szerez + 5 gól alatt","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135817] 2020-07-26 21:45:00 Juventus - Sampdoriax;