Bajnokok Ligája

Rögtön elmozdultak a szorzók a horrorbelépő után

A PSG ugyan megnyerte péntek este a Francia Kupát, de Kylian Mbappé súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

Komoly árat fizetett a PSG a Francia Kupa megnyeréséért, az első félidő 31. percében ugyanis a St. Etiénne játékosa olyan brutális szerelési kísérletet mutatott be Kylan Mbappéval szemben, hogy a fiatal támadót azonnal le kellett cserélni. A belépő egyébként piros lapot ért, ám ez most aligha nyugtatja a párizsiakat. 

Mbappé az öltözőből csak mankók segítségével tudott kijönni és bár a lefújás után ott együtt ünnepelt a társaival, nagy kérdés, hogy pályára tud-e lépni majd az Atalanta elleni BL-meccsen. Az biztos, hogy a Ligakupa-finálét ki kell hagynia. 

Márpedig azért ez nem mindegy, hiszen a bergamói csapat a kontinens egyik legjobb és legszebb fociját játszó együttese és mivel a negyeddöntőben a továbbjutás csak egy mérkőzésen dől el, Mbappé hiánya komoly érvágást jelenthet a PSG-nek. 

Pontos diagnózis még nincsen arra vonatkozóan, hogy mennyit kell kihagyni a franciának, mindenesetre az éber fogadók már péntek éjszaka el kezdték támadni az Atalanta szorzóját. 

A kupadöntő előtt 2.05-2.10-es átlagszorzót fizetett a PSG rendes játékidőben aratott győzelme, ám cikkünk írásának pillanatában már 2.25-2.30 az átlagszorzó. 

 

Szerinted mennyivel csökkennek az esélyei Mbappé nélkül a PSG-nek? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Atalanta - PSG ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta ","odds":"3.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"PSG","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3363667] 2020-08-12 21:00:00 Atalanta - Paris Saint Germainx;