Serie A

Mi lesz ez a meccs? Hát over végtelen!

  • varin

Két veretlen csapat + két hihetetlenül góltermékeny támadósor = 90 percnyi remek futball?

Kevés csapatnál lehet olyan felhőtlenül jó hangulat a Serie A-ban, mint az Atalantánál és a Milannál, hiszen mindkét együttes a visszatérés óta őrzi veretlenségét és kiváló formának is örvend. Bár logikus lenne maradni a "hibátlan vonaton" és 4-szeres odds felett megdurrantani a remit, a magas szorzó nem véletlen, az irodák gólzáport várnak az északi rangadón.

{"headTitle":"Milan-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-24 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"3.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"2.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Az Atalanta góltermését nagyon is jól ismerhetjük, habár az utolsó két meccsükön undereztek, június közepe óta nem kevesebb, mint 3,5-ös gólátlagot hoznak a mérkőzéseik és a nyolc győzelem mellé csupán két ikszet gyűjtöttek be. Habár a Verona-Bologna kettőst csupán egyszer-egyszer tudták mattolni, a motiváltsággal biztosan semmi probléma nem lehet. 

Az Inter gyenge formája miatt ugyanis az Atalanta kezében van az ezüstérem sorsa, ráadásul Gasperini fiai fogadják is majd a milánóiakat, így igen kényelmes a helyzetük a második pozíciót illetően.

Ehhez persze nem ártana legyőzniük azt a Milant, amelynél egészen furcsa szezont élhetnek meg a szurkolók. A kilenc bajnoki óta veretlen Rossoneri a pauzát megelőzően egymás után bukta a fontos pontokat, Stefano Pioli mestert pedig vasvillával üldözték volna az iparvárosból. Július végére viszont a tar szakvezető szerződéshosszabbítást kapott és a Milan is futószalagon lövi a gólokat. Ráadásul igencsak élvezetes mérkőzéseket játszanak Ibráék, hiszen a gólátlag 4 felett van és csupán egyszer nem végeztek 2.5 gól felett a csapatok.

Pioli maradása azt jelenti, hogy Ralf Rangnick a nyáron biztosan nem ül le a milánói kispadra, amely a hírek szerint Szoboszlai Dominik költözését is nagyban befolyásolja.

Ami a várható kezdőket illeti, a Milannál semmi ok a formáció megváltoztatására, a megszokott 4-2-3-1-et várjuk, ahol Ibra mögött Rebic, Calhanoglu és Saelemaekers kezdhet. A hátsó sorokban viszont bőségesen van gondja a mesternek, hiszen Romagnoli, Theo Hernández és Conti sérültek, Bennacer pedig eltiltott, így a Calabria-Kjaer-Gabbia-Laxalt négyes előtt Kessié párja Biglia lehet. Ez a védelem azért nem áll stabil lábakon.

Apropó, térjünk vissza kicsit még a belga támadóra, akivel kapcsolatosan többször cikkeztünk ezekben a hetekben. Saelemaekers góljára most már csak 3.75-ös szorzóval fogadhatunk a korábbi 10 körüli átlagodds után, ami nagyon jól jelzi, milyen fantasztikus tipp volt anno gólokat lövetni vele.

Az Atalantánál csupán Castagne eltiltott, így pedig Donnarumma az igencsak rémisztő Pasalic, Muriel, Gómez trióval nézhet szembe, amelyet a padról Duvan Zapata erősíthet tovább.

Ősszel Bergamóban 5-0-ra nyert az Atalanta, míg tavaly oda-vissza 4-4 gól esett. Most sincs alacsonyan az under/over határ, de tényleg minden adott egy hatalmas adok-kapokhoz.

{"headTitle":"Milan-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-24 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,25 gól felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3135818] 2020-07-24 21:45:00 AC Milan - Atalantax;