Sportfogadás

73 milliót nyert 4 ezerből, csak 'mindkét csapat lő gólt' fogadásokkal!

18-as kötést szerintem legtöbbünk soha az életben nem rakott, nemhogy még nyert is vele. Egy brit fogadónak sikerült.

A napokban számoltunk be arról a szerencsés budapesti fogadóról, aki 11,5 millát akasztott szelvényeivel, hiszen ritkán láthatunk ilyen magas összegű sportfogadási nyereményt. Mondjuk ez meg sem közelíti a 2019-ben bezsebelt legnagyobb összeget, de biztosan előkelő helyet foglal majd el az idei toplistán, mindenesetre egy brit fogadó ennél is sokkal elképesztőbb fogást villantott a közelmúltban.

A szigetországi fogadó nem kevesebb, mint 18 meccset vágott kötésbe és nem cifrázta túl, ezeken egytől egyig a 'mindkét csapat lő gólt' opciót húzta be. A 18900-as szorzójú tippsort 10 fonttal, azaz közel 4 ezer forinttal játszotta meg. Érdekesség, hogy magyar vonatkozása is volt a szelónak, hiszen a Komárno-Vasas felkészülési meccset is kipécézte magának. A legnehezebben nyertesre váltó tipp azonban a pandémia idején nagy népszerűségnek örvendő fehérorosz élvonalból származott -

a Gorodeja-Belsina összecsapáson ugyanis a 95. percig 0-0 állt az eredményjelzőn, négy minutummal később mégis 2-1-es hazai sikerrel az eredményjelzőn hallhattuk a hármas sípszót.

Az ilyen őrült kombikon persze csak extrém nagy szerencsével nyerhet az ember, a brit fogadónak mindenesetre összejött a lehetetlen és miután mind a 18 meccs zöldre váltott, nagyjából 72.300.000 forintos nyeremény ütötte a markát.

Ezzel az iroda tiszteletét is kivívta, hiszen a Ladbrokes szóvivője szerint ilyet nem nagyon láttak a buki történelme során és hozzátette, a fogadónak tiszteletből meg kéne majd ejtenie egy utazást Fehéroroszországba.

Ezen a 18 mérkőzésen várt BTS-t a szerencsés brit. Fotó: The Sun