Serie A

Ennyiért lehet inkább passzoljuk az Intert

A Nerazzurri bajnoki esélyei szinte szertefoszlottak, így a remek formában érkező Fiorentina az utolsó döfést viheti be.

Így fest az új kollekció idegenbeli szerelése. Fotó: Twitter

A remek kis olasz dömpingben talán a legjobbnak ígérkező párosítás az Inter-Fiorentina lesz, amely egyértelműen a hazaiaknak fontosabb. Az oddsok alapján nem is fog gondot okozni a Nerazzurrinak Riberyék legyűrése, mi azonban kicsit szkeptikusok vagyunk a milánóiakkal kapcsolatban.

{"headTitle":"Inter-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-21 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fiorentina","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A szünet óta ugyanis nem tudtak stabilan jó teljesítményt nyújtani Conte fiai. Döntetlenek a Sassuolo, Hellas Verona és Roma ellen, továbbá a Bolognával szembeni sokkoló vereség által 9 egységet hullajtottak a restart óta, márpedig ennyivel vezethetnék a Serie A-t. Persze hibátlanul menetelni csak a legjobbaknak jön össze, de ha bajnokságot akar nyerni a csapat, akkor látszik, hogy nincs ekkora tér a hibákra. 

A milánóiaknál amúgy a támadószekció jól működött a szezon során, hiszen az eddigi 34 forduló 94 százalékán eredményesek voltak, viszont a védelem nem mindig emlékeztetett a csapatra hagyományosan jellemző sziklaszilárdra. Ezt jól szemlélteti, hogy az újraindítás óta lejátszott 10 tétmeccsből csak 2 alkalommal úszták meg kapott gól nélkül.

Jó hír ugyanakkor, hogy újra a kezdőbe várható a 21 találatával házi gólkirályjelölt Lukaku, aki a Roma ellen a 88. percben vitte be az egyenlítést hozó büntetőt. A csapatnál csak Sensi és Vecino sérült, míg a vendégeknél Marco Benassi van eltávon.

[3135804] 2020-07-22 21:45:00 Inter - Fiorentinax

A Roma elleni blamát követő sajtótájékoztatón Conte siránkozott egy sort mindent és mindenkit hibásnak kikiáltva, de önkritika nem sok szorult bele. Márpedig itt lehet egy újabb fejtörést okozó meccs, hiszen Beppe Iachini mester vezérletével a Violák önbizalomtól duzzadva érkeznek, hiszen már öt meccse veretlenek és immár stabilizálták az újabb élvonalbeli indulást is. Vendégként 6-4-6 a csapat mérlege, ami ugyan nem kiemelkedő, de rossznak sem igazán lehet nevezni.

Mondjuk az Intert aligha könnyű elcsípni a San Siróban, ahol ráadásul az utóbbi 17/20 meccset megnyerték a Fio ellen. A felek jellemzően gólgazdag 90 perceket szoktak játszani (az utóbbi 13/16 overt hozott), így nem csodálkoznánk, ha a szerdai összecsapás sem a bunkerfociról szólna. Ugyanakkor a jelenlegi oddsokon jobb üzletnek véljük a BTS-t behúzni, hiszen azzal pár meglepetés forgatókönyvet is lefoghatunk.

{"headTitle":"Inter-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-21 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135804] 2020-07-22 21:45:00 Inter - Fiorentinax;