Serie A

Bevállalod ezt a 2.20-as szorzót az Atalantára?

A Verona ellen nagy lehetőséget szalasztott el a Gasperini-brigád, amely a hatalmas zakóról érkező Bolognát fogadja.

Fotó: Twitter

A Serie A keddi játéknapján két találkozó lesz, a Sassulo Milannal már korábban foglalkoztunk most pedig az Atalanta-Bolognát vizsgáljuk meg. A két együttes közt hatalmas a szakadék, hiszen 28 egység választja el őket, a bukmékerek ennek megfelelően szabták ki az oddsokat, amit a fogadók még tovább püföltek, így a 'H' már csak 1.25 körül fizet.

{"headTitle":"Atalanta-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-21 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bologna","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ne feledjük azonban, hogy a La Dea a legutóbbi meccsen csak 1-1-et ért el a szenvedő Verona ellen, bár az xG statok alapján közelebb állt a győzelemhez a hazaiaknál (1.44-1.75). A Juventus Lazio felett aratott győzelmével kilenc ponttal ellépett, tehát már csak valami csoda révén húzhatja be a bergamói brigád a Scudettót. A top4-es helyezést viszont már biztosították, tehát jövőre is indulhatnak a BL-ben, ahol mellesleg még állnak és augusztusban a PSG-vel játszanak majd a legjobb 8 között.

Tudtad? Az Atalanta minden sorozatot figyelembe véve már 16 tétmeccs óta veretlen!

A várható kezdők tekintetében láthatjuk, hogy a hazai oldalon egyedül Hans Hateboer nem bevethető, aki eltiltás miatt üli ki a meccset, helyén pedig Castagne kaphat lehetőséget. A Bolognában Dijks lesz piros lap miatt távol, akit Krejci helyettesíthet, továbbá Palacio és Barrow visszatérhetnek a kezdőbe.

[3135803] 2020-07-21 19:30:00 Atalanta - Bolognax

A Bolognáról sok pozitívumot nem tudunk elmondani, különösen a Milan elleni 5-1 után, amelyet Sinisa Mihajlovic mester "szégyenletesnek" aposztrofált. Az Inter elleni bravúrgyőzelem óta négy bajnokin nyeretlen a csapat, amely már csak a 10. helyet foglalja el kiszállt az EL-helyekért folytatott harcból, így nem nagyon maradt miért küzdenie.

Nem sok jót jósolunk nekik az Atalanta ellen sem, amely az utóbbi hat bajnokiját győzelemmel zárta és az elmúlt hét alkalommal legalább kettőt vágott a Stadio Atleti Azzurri d'Italiában. A két együttes utóbbi három meccse is overes eredményt hozott és úgy véljük, hogy jó eséllyel a keddi is egy gólgazdag 90 percet hoz majd.

Te mire fogadsz ezen a meccsen?

 

 

 

{"headTitle":"Atalanta-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-21 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta nyer + Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135803] 2020-07-21 19:30:00 Atalanta - Bolognax;