Championship

Nem várunk meglepetést a másodosztályban

A Huddersfield-West Brom keretében a kiesőjelölt fogadja a feljutásra pályázót, így nem kérdés, kire fogadunk.

A Premier League árnyékában szép ütemben halad a világ legjobb másodosztályú bajnoksága is, ahol immár a 45. forduló kezdődik. A 24 csapat révén értelemszerűen már csak két kör van hátra és ezt a kanyart egy kifejezetten érdekes párosítás nyitja. A West Brom ugyanis a második, közvetlen feljutást érő pozícióban tanyázik, míg a hazaiak három pontra vannak a kiesőzónától. A bukik ennek ellenére tisztességes oddsot szabtak a ‘V’-re, lássuk, érdemes-e behúzni.

{"headTitle":"Huddersfield-West Browich Albion","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-17 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Huddersfield","odds":"5.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"West Brom","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A WBA rosszkor kezdett kiengedni, ugyanis az elmúlt két fordulóban esett döntetlenek miatt teljesen magukra húzták a komoly menetben lévő Brentfordot. A Fulham elleni gól nélküli remi mondjuk nem egy rossz eredmény, de a középmezőnyt erősítő Blackburnt illett volna verni és akkor nem kéne számolgatni. A Huddersfield mondjuk lényegesen komolyabb lejtmenetben van, és az elmúlt négy körben összekapart három egység miatt főhetnek a fejek, hiszen a megmeneküléshez valószínű további egységeket kéne összekaparni.

Tudtad? A Huddersfield legénysége a legutóbbi 6/8 bajnoki mérkőzésen nem tudott gólt szerezni!

A két csapat legutóbbi meccsén amúgy a Hawthornsban hátrányból nyerte 4-2-re a West Brom, de ezúttal sokkal feszesebb összecsapásra van kilátás. Slaven Bilic ugyanis fiai 14-szer úszták meg kapott gól nélkül a szezonban és ennek a fele az utóbbi 11 bajnokin esett. A WBA ráadásul a legjobb idegenbeli együttes az egész Champóban, hiszen mindössze három túrán kellett vesztesen elhagynia a gyepet.

298232

Jó előjelből van bőven a West Brom számára, de talán a leglényegesebb, hogy a Terrierek az utóbbi négy meccsükön képtelenek voltak a hálóba találni. A kiesés réme által növő nyomás sem segít, tehát aligha ma fog visszatérni a nyerő útra a hazai csapat. A jelen oddsszabás mellett úgy érezzük nem kell túlcifrázni, mehet a sima ‘V’.

{"headTitle":"Huddersfield-West Browich Albion","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-17 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"WBA nyer","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3066376] 2020-07-17 18:30:00 Huddersfield Town - West Bromwich Albionx;