La Liga

Ilyen oddson nem kérdés, hogy bajnokot avatunk!

A kényszerpihenőt követően 9/9 sikernél jár a Real Madrid, amely a Villarreal legyőzésével behúzhatja a bajnoki aranyat.

Nagyon úgy fest, hogy Hazard első évében La Liga-címet ünnepelhet. Fotó: Twitter

Sorsdöntő találkozó vár a Real Madrid csapatára, amely csütörtökön átmeneti otthonában, az Alfredo di Stefano stadionban fogadja az ötödik helyen tanyázó Villarrealt. Hazardék kényelmes helyzetben vannak, de nem hinnénk, hogy kiengednek, hiszen egy győzelemmel már egy körrel a vége előtt bebiztosíthatnák 34. bajnoki elsőségüket, amellyel nyolcat vernének a 26 aranyat jegyző Barcelonára.

{"headTitle":"Real Madrid-Villarreal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"1.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Villarreal","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A hetek óta listavezető Királyi Gárda számára elég lenne két remi is a győzelemhez a hátralévő két fordulóban. Ennek ellenére nincs okunk azt feltételezni, hogy nem nyomják meg a csütörtöki meccset, főleg, hogy a restart óta nem tudnak hibázni, 9/9 a mérleg. A Villarreal elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Zidane-t arról is kérdezték, hogy mi várható csapatától a hajrában, és ő így fogalmazott:

Két döntetlen? Nem, én inkább nyerni akarok. Gondoljunk csak a holnapi mérkőzésre, az életünkért fogunk játszani, mint mindig

, és a Villareal is mindent meg fog tenni a sikerért. Ez lesz a legkeményebb teszt, hogy mennyire is vagyunk nagyszerű csapat. Motiváltnak érzem magamat is a klubnál." - mondta Zizou.

Tudtad?  A Blancók kapott gól nélküli mérkőzései rekordot állítottak be - az Alavés elleni győzelem volt az idei bajnoki szezonban a 19. alkalom, hogy kapott gól nélkül zártak. A klub történelme során ez a legtöbb alkalom, hogy 0-ra tartják az ellenfelet és a maradék két fordulóban a La Liga-csúcsot is megdönthetik.
[3093631] 2020-07-16 21:00:00 Real Madrid - Villarrealx
Real Madrid#esp-real_madrid#5

A felállások tekintetében nem számítunk nagy meglepetésre, ugyanakkor fontos kihagyók mindkét oldalon lesznek. A Realnál Marcelo és Nacho, a vendégeknél pedig Bacca és Mori nem játszhatnak, de Alcácer sem kapott még zöld utat.

A Villarreal mindenesetre kemény ellenfél lesz, amit jól mutat az is, hogy az utóbbi öt egymás ellenin csak egy alkalommal diadalmaskodott a Real. Legutóbbi találkozójukon 2-2-t játszottak ősszel és úgy véljük, most is jó eséllyel fognak potyogni a gólok. A Sárga Tengeralattjárónak ugyanakkor már nincs tétje a meccsnek, hiszen az EL-helyekről már nem tud kicsúszni, a BL-indulás pedig egy ideje túl messze van. Ezért, a formák és a keretek erőssége miatt is úgy véljük, hogy a Real csütörtökön behúzza az összecsapást és ezzel a La Liga-aranyat.

{"headTitle":"Real Madrid-Villarreal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Real Madrid nyer + 2 gól felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3093631] 2020-07-16 21:00:00 Real Madrid - Villarrealx;