Serie A

Megroppant a Lazio, jöhet(ne) a kontra

Az Udinese veszélyes ellenfél az utóbbi hetekben, a Sasok pedig nincsenek valami jó formában.

Eltűnt a harcosság a csapatból...Fotó: Archív

Szerdán folytatódik az olasz élvonal 33. fordulója, amelyben több izgalmas összecsapás is terítéken lesz. Ilyen az Udinese-Lazio, amelyen a vendégek győzelmének szorzója ütemesen emelkedik, mi pedig ennek apropóján kicsit jobban szétnéztünk a találkozó körül.

{"headTitle":"Udinese-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-15 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Udinese","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A római egyesület a bajnokság döntő részében a bajnoki arannyal kacérkodhatott, ám a kényszerszünet utáni forma megpecsételte ezen reményeket. Az Atalanta elleni vereségből még sikerült feltámadni, de a sziporkázó Milan elleni hazai, 3-0-s zakó után összeomlottak Immobiléék. Júliusban eddig 3/3 vereség a mérleg, ezek közül pedig a kieső helyen álló Leccével szembeni a legnehezebben magyarázható. A bukik továbbra is bíznak bennük és elég nagy favoritnak hozták ki őket, a fogadók pedig nem is vesztegették az időt és hevesen pakolják az 1X-et.

A pozitív előjelek közé sorolhatjuk Milinkovic-Savic visszatérését, illetve, hogy Inzaghi edzőként eddig 100%-os az Udinese ellen. A hazai oldalon csak Mandragora hiányzik, Sema pedig újra a kezdőbe várható.

[3135792] 2020-07-15 21:45:00 Udinese - Laziox

Az udineiek pár meglepetésgyőzelemnek köszönhetően (köztük a Roma elleni 2-0) hat pontra eltávolodott a kiesőzónától, de a Samp elleni zakó újra emlékeztette őket, hogy még nem menekültek meg biztosan. Hat forduló alatt sok minden történhet, ám aligha ad okot a bizakodásra, hogy a Dacia Arenában öt meccse nyeretlenek.

A H2H meccseken sem sok babér termett nekik, hiszen az elmúlt hét összecsapáson a Lazio került ki győztesen.

Mindezek tudatában nem vagyunk annyira meggyőződve arról, hogy jó üzlet az 1X, bár a Lazio szorzója sem súrolja még a value-határt. Okosabb befektetésnek tűnik a BTS, hiszen az Udinese az utóbbi öt meccsén betalált, míg a Sasok 12/15 túrája ilyen forgatókönyvvel zárult.

{"headTitle":"Udinese-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-15 21:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135792] 2020-07-15 21:45:00 Udinese - Laziox;